Vicious Rumors - Word of Mouth (1994)

Label: Rising Sun

1. Against the Grain (4:22)
  2. All Rights Reserved (4:41)
  3. The Voice (4:13)
  4. Thinking of You (4:56)
  5. Thunder and Pain -Pt.1 (3:15)
  6. Thunder and Pain -Pt.2 (3:07)
  7. No Fate (4:25)
  8. Sense of Security (4:30)
  9. Dreaming (4:14)
  10. Building #6 (4:01)
  11. Ministry of Fear (4:22)
  12. Music Box (1:54)
avatar van namsaap
Ik kon de verleiding toch niet weerstaan toen ik vandaag op een platenbeurs de persing van Night Of The Vinyl Dead van 2019 tegenkwam. Het is zeker het minste album uit het Carl Albert-tijdperk, maar ik vind het geen onverdienstelijk album. Stilistisch staat het mijlenver van DIgital Dictator, al refereren Against The Grain en Sense Of Security nog een beetje aan die tijd. Het zijn dan ook twee van de betere nummers van dit album. Maar ook mid-tempowerk als All Rights Reserved en Building #6 kunnen mij prima bekoren. Het is met name tijdens Thinking Of You en Dreaming dat de band de plank misslaat en door de ondergrens zakt. Voor de rest kan dit album me, vooral dankzij de zang van Carl Albert, me toch prima bekoren.

Score: 69/100