Joe Walsh - "But Seriously Folks ..." (1978)

Label: Asylum

1. Over and Over (4:52)
  2. Second Hand Store (3:35)
  3. Indian Summer (3:03)
  4. At the Station (5:08)
  5. Tomorrow (3:39)
  6. Inner Tube (1:24)
  7. Theme from Boat Weirdos (4:42)
  8. Life's Been Good (8:57)
avatar van Janz
Joe Walsh is de man die de Eagles na Hotel California op de been hield. Maakte in 1978 deze prachtige plaat, waar Frey en Henley nog een puntje aan kunnen zuigen. Het bijna 9 minuten durende Life's Been Good blijft een aandachttrekker en kreeg geheel terecht ook een plaats op de dubbelaar Eagles Live uit 1982.

avatar van bvds63
Uiteraard enkel en alleen al om het mooie (fantastisch opgenomen), lange Life's been good de moeite waard.

Mijn discografie is nu met dit 5e album dat ik bezit wat betreft Walsh voor mij wel compleet.
Ik heb dan ook de hier 4 best gewaarde albums, waarvan Analog man dan een recentere is.

Google eens op het tot stand komen van dit album en vooral het verhaal rond Life's been good.

Ik mag geen linkje plaatsen maar: classic tracks mix online brengt je bij dat verhaal.