Mental as Anything - If You Leave Me, Can I Come Too? (1982)

1 stem

Australiƫ
Label: A&M

1. If You Leave Me, Can I Come Too? (3:11)
  2. Let's Cook (2:30)
  3. Too Many Times (2:45)
  4. Got Hit (3:10)
  5. Looking for Bird (3:40)
  6. Ready for You Now (2:40)
  7. Chemical Travel (3:00)
  8. I Didn't Mean to Be Mean (3:25)
  9. Walking on Rails (2:34)
  10. Sad Poetry (2:50)
  11. Berserk Warriors (3:45)
  12. Psychedelic Peace Lamp (3:02)
  13. Catalinas Reward (3:11)
  14. Holiday in Auckland (3:03)
avatar van freddze
Een beetje duiding bij deze release:

Voor de UK en US markt en ook voor Nederland werd het album Cats & Dogs opnieuw uitgebracht.
De tracklijst is helemaal door elkaar gehaspeld en nummers 8 en 14 zijn extra, zijnde de a-kant van de single 'I Didn't Mean To Be Mean' en het nummer 'Holiday in Auckland'. Elke nummer is echter een remix en een aantal tracks hebben andere vocalen, vandaar dat ik deze heb toegevoegd als verzamelaar.

Bron: Mental As Anything - If You Leave Me, Can I Come Too? at Discogs

avatar van pjh1967
Is de titel van dit album (of van track 1) de inspiratie geweest voor het Acda & de Munnik liedje Als Je Bij Me Weggaat, Mag Ik Dan Met Je Mee?