Little Steven - Freedom - No Compromise (1987)

Label: Manhattan

1. Freedom (5:23)
  2. Trail of Broken Treaties (6:10)
  3. Pretoria (5:19)
  4. Bitter Fruit (6:27)
  5. No More Party's (5:44)
  6. Can't You Feel the Fire (4:43)
  7. Native American (5:40)
  8. Sanctuary (6:11)
avatar van Gert P
Heerlijk album van deze artiest die ok in de E streetband speelt.
Kan hier geen slecht nummer op ontdekken.

avatar van reptile71
Little Steven... iemand die toch respect afdwingt met zijn strakke imago en als strijder voor vrijheid, wat als een rode draad door zijn carrière lijkt te lopen. En hij maakt gewoon lekkere muziek!

Leuk als je ineens Bruce hoort in Native American, een reggae nummer nogwel.

Bitter fruit

avatar van vielip
Iets minder dan z'n eerste twee solo albums maar nog altijd een dikke voldoende!

avatar van vielip
Vandaag sinds heel lange tijd weer eens op de draaitafel. Toch wel een sterk album hoor. Ik beweer hierboven iets anders maar deze kan zich wat mij betreft prima meten met z'n eerste twee platen. Ik verhoog dan ook naar 4*.

avatar van Twinpeaks
Lang leve het toeval. Ook ik draaide deze vandaag weer eens na lange tijd .Van Zandt kan altijd wel een potje bij mij breken, maar ik heb er ook niet altijd zin in. Het op de barricade staan en de vaak drukke ingevulde nummers. Vandaag met een fijn zonnetje en een stevig windje met de tuindeuren open en een lekker pilsje erbij was het goed toeven. Bitter Fruit blijft wel het prijsbeest hier . 3 en halve ster

Twinpeaks schreef:

Daar moet je inderdaad voor in de stemming zijn. Blijkbaar was het gisteren zo'n dag

avatar van Bert Wasbeer
Een plaat die ik aantrof tussen een doos met verhuisspullen. Zonder verdere kennis van de artiest of z'n carrière vind ik dit nogal tam. Heel beroerd is het allemaal niet hoor, maar goed is ook iets anders. Prince-light/Terence Trent d'Arby, in die hoek. Met een ontzettende 80s-productie. Leuk om geprobeerd te hebben maar deze mag naar de kringloop.

avatar van Running On Empty
Prince-light/Terence Trent d'Arby ???

Wat mij betreft sla je de plank volledig mis hier.

Maar dat mag natuurlijk.