Kus - Allereerste Kus (2005)

Label: Dino

1. Lekker Ding (3:17)
  2. Straatfeest (3:29)
  3. Alles of Niets (2:57)
  4. Topje van M'n Zus (3:36)
  5. Lievelingsdier (2:56)
  6. Skileraar (3:15)
  7. Natuurtalent (3:16)
  8. Loop Maar Naar de Maan (3:03)
  9. Te Quiero (3:08)
  10. Ademnood (3:51)
  11. Ik Heb Je Gewist (5:31)
avatar van HiLL

Is ademnood een cover van?

HiLL schreef:

Is ademnood een cover van?

Laat mijn dochter het maar niet horen. Een nekschot dreigt, mijn waarde Hill.

avatar van psychonaatje
Fluitsma & Van Tijn inspiratieloos noemen, is misschien net zoiets als de paus katholiek noemen. Maar Alles of Niets en Ademnood zijn inderdaad covers van Linda, Roos en Jessica, waarmee toch wel een hoogtepunt is bereikt qua inspiratieloosheid.

rayman schreef:

Laat mijn dochter het maar niet horen. Een nekschot dreigt, mijn waarde Hill.

loll

avatar van bloempje24
Zoet he! Het glazuur spat van je tanden. Kleuterpop zal wel big business zijn.

Ik vraag me af hoe de sollicitatiegesprekken gaan als je auditie doet voor zo'n "bedrijf".

Wat betekent muziek voor je? Kan je een instrument bespelen? Welke visie heb je?

Staat je muisarm in de weg voor het uitdelen van handtekeningen? Wil je een meet and greet doen bij Intertoys? Speelde je vroeger met barbies?

avatar van HiLL
Hoe was jullie eerste Kus?

avatar van Marki_san
Ik ken deze album niet maar de liedjes die ik ken zijn leuk.

thru life
Net spice girls dit mega populair in nederland maar kunnen niet zingen

begin van ik heb je gewist word gebruikt voor een of ander tv programma, als ik me niet vergis..
naam kwijt.

philippe schreef:
naam kwijt.

ja voor het programma van Kus (i)

dat ehh heb ik tenminste gehoord

avatar van Conway Twitty
Marki_san schreef:
Ik ken deze album niet maar de liedjes die ik ken zijn leuk.

You go girl !!!

avatar van Marki_san
Conway Twitty schreef:

You go girl !!!

i'm a dude, man!!!

avatar van jowietje
Haha ik vind dit wel een vet album al is die voor kinderen, mijn oppas kinderen zijn er ook super blij mee. en wat voor liedje ze ook maken ze behalen de top 10 toch wel weer, dat is het handige aan jonge fans, die kopen je singel toch wel! maar ik vind ze wel erg leuke muziek hebben!

jowietje schreef:

Als 16-jarige kun je dit toch niet serieus menen....

avatar van jowietje
Hahaha ik vind het wel grappig hoor en zo lelijk is het nou ook weer niet, maar ik zeg toch al mijn oppaskinderen worden er blij van en ik vind het niet erg om mee te luisteren

Belangrijk! Als je ziet dat mensen, kinderen in dit geval (die ook mensen zijn) er blij van worden, heeft het heel veel waarde. Herkenbaar.

rayman schreef:
]

Vind ik ook!

Laat onverlet dat het kwalitatief natuurlijk bagger is. Maar who cares. We hebben het over muziek = entertainment. Voor jong en oud. Kids blij, goeie zaak.

avatar van Pruut
jowietje schreef:

En dan geef je gelijk 4* , nou nou.. jij bent niet erg kritisch dan.

edejong
vreselijk dit Makkelijk geldverdienen voor die producers en platenmaatschappijen.. die kinderen smeken hun ouders er wel om 0.5*

Niks mis mee toch? Leuk voor de kids

Dazzled Kid schreef:
Niks mis mee toch? Leuk voor de kids

En leuk voor Jowietje

Ahjoh, op 16-jarige leeftijd kan je nog wel in de categorie 'kind' vallen.

avatar van MJ_DA_MAN
Ja maar niet in de categorie ''basisschool''.

Peuterspeelzaal dan?

avatar van Rickéh
*GAAP*, Tsja hier is bijna niks over te zeggen.
1 woord,

SAAIE KLEUTERPOP |-)

avatar van psychonaatje
Dat zijn er twee. En een symbool.

avatar van Madonna
Ja, het is kleuterpop, mijn nichtjes van 6 en 8 vinden dit helemaal top. Zij luisteren hier naar. Die melodieën van de nummers zijn wel goed bedacht, het blijft wel hangen.

-3-

avatar van Facedown
8. Loop Maar Naar de Maan 3:03

Als het maar ver genoeg van deze groep is

avatar van tovenaar
Het topje van m'n zus... het duurde zó lang voordat ik doorhad dat ze het over de kleren van haar zus had...