Maximum the Hormone - Yoshu Fukushu (2013)

Japan
Label: VAP

1. Yoshu Fukushu (Our Merciless Home'war'k)
  2. Bluetiful Intro:Tsukino Bakugeki-ki
  3. Utsukushikihitobitonouta (Ode to Bluetiful People)
  4. Benjo Sandal Dance (Toilet Sandal Dance)
  5. Chu2 the Beam (8th Grader Beam)
  6. "F"
  7. Tsume Tsume Tsume
  8. Rock Oreimairi~3 Chords de Omae Fullbocco~ (Rocking Retaliation: Beat the Hell Out of You with 3 Chords)
  9. Unbelievable!: Swomints Hockeleiro Mifeho
  10. A-L-I-E-N
  11. My Girl
  12. Mesubuta No Ketsu Ni Binta(Kick Mo) (Bitch Ass Slapping: And Kicking)
  13. Beauty Killosseum
  14. Maximum the Hormone
  15. Koino Sperm (Amorous Sperm)
avatar van Sanderkeuh
Na 6 jaar eindelijk een nieuw album.
Maar liefst 6 van de 15 tracks zijn al uitgebracht op singles tussen 2008 en 2011 (F, Tsume Tsume Tsume, Maximum the Hormone, Utsukushikihitobitonouta, My Girl en een paar weken terug de video van A-L-I-E-N) maar ze klinken allemaal wel erg goed.
Als de rest van de songs ook zo'n niveau haalt wordt dit voor mji dé release van 2013.

avatar van Sanderkeuh
Opnieuw een erg lekker album vol variatie, zowel zang als instrumentaal.
Uitspringers zijn voor mij 'Maximum the Hormone' met de Oosterse intro, 'A-L-I-E-N' die de stijl van het lied halverwege compleet wijzigt en het rockende 'Tsume Tsume Tsume'.
Zoals hun meeste albums: aanrader!

avatar van Nick_SN
Alsof er totaal geen tijd is gepasseerd weer een heerlijk album dat erg bekend klinkt. Meer van hetzelfde dus, maar daar is bij MtH niets mis mee. A-L-I-E-N is echt geweldig, voelt voor mij als 3 nummers in 1, op een goede manier

avatar van nojob
hier word ik gewoon blij van (guiity pleasure voor mij)