Slo Burn - Amusing the Amazing (1997)

Label: Malicious Vinyl

1. The Prizefighter (2:18)
  2. Muezli (5:11)
  3. Pilot the Dune (3:28)
  4. July (4:46)
avatar van frolunda
Poeh wat een overrompelende en meeslepende EP is dit zeg.Dit knalt,mede door moddervette productie werkelijk uit je speakers en de vier nummers zijn stuk voor stuk fantastisch met voor mij Muezli en July als lichte favorieten.
Alles,de zang,gitaren,bas en drums klinken erg goed en het is zo jammer dat het na een kwartier weer voorbij is want Amusing the Amazing kan zich zeker meten met het beste werk van Kyuss.
Het plaatje is wel al uit 1997 maar enkele weken geleden traden ze nog op in de Effenaar in Eindhoven dus ik hoop stiekem toch wel op nieuw materiaal want dit is toch één van de meest overtuigende projecten van John Garcia.