Dwele - Some Kinda... (2005)

Soul

5. Flapjacks (3:47)
  6. Caught Up (1:16)
  7. Weekend Love (3:48)
  8. Lay It Down (4:45)
  9. I Think I Love U (3:50)
  10. Continuation (0:46)
  11. Keep On (3:42)

met Slum Village

12. Some Kinda (Prelude) Ft. Poppa Yo (1:11)
  13. Some Kinda (5:06)

met Antwan Gardner

14. Wake the Baby (4:14)

met Boney James

15. Old Lovas (4:44)
Één woord: Heerlijk!!!

avatar van Reijersen
Geen zanger met een krachtige stem, maar gewoon vrij gedempt en zuiver zoals het hoort. Goeie relaxte soul-cd.

avatar van BoordAppel
Mmm, heb ongeveer de helft van deze plaat weten te bemachtigen maar dit klinkt erg lekker. Ik merk nu dat Dwele ook mee doet op Coming Home van J-Live en dat is ook een prima nummer. Lekker relaxte muziek dit. Hoop die paar ontbrekende tracks ook nog te vinden.

Martino
Best goed schijfje met muziek. Soms wordt ik alleen een beetje priechel van al die geluidjes in de beats. Maar Dwele is een groots zanger. Dit album krijgt 4,5 ster van me.

avatar van sq
sq
In de OOR stond ook iets dergelijks. Mij stoort het niet zo, maar het is daarmee nog geen makkelijke CD. Mijn score is ook nog niet helemaal definitief.

sq schreef:

Bedoel je dit dan positief??

avatar van sq
sq
Ja hoor. Het is allemaal veelbelovend, maar ik heb t nog te weinig gehoord omdat je maar net in de gelegenheid moet zijn om te luisteren in je huiskamer. Tijdens het MuMeteren (ik zit op zolder) zou eventueel kunnen, ware het niet dat dit album zo'n copycontrol heeft.

avatar van Reijersen
Dit is echt een groeiertje. Elke keer meer beluisteren wordt deze alleen maar beter en beter tot de exclusieve 5 sterren status die hij nu bij bereikt heeft.

Thisisme
Erg goede cd, één van de beste van de laatste 10 jaar op vlak van Nu-Soul. Dwele bulkt van de talent en dat spat van de plaat af.

Goreng
Dit album, hij haalt het niet bij z'n eerste album Subject de soul spat er af bij het eerste album en dat mis ik hier.
Het enige nummer waar ik echt van kan genieten is 'I Think I love You'

avatar van jowietje
Nasi Goreng

Improvision
Ik voel wel dat er iets in dit album zit, maar ben nog niet echt onder de indruk, ik denk dat ik hem nog een paar keer ga beluisteren.

Improvision schreef:

Moet wel zeggen dat het een groeiertje is.

Improvision
Reijersen schreef:

Moet wel zeggen dat het een groeiertje is.

begin hem steeds beter te vinden, vooral die intro van A Pimp's Dream, die trompetten, prachtig

Klinkt lekker, maar toch vind ik het te clean. De nummers zijn over het algemeen middelmatig te noemen, met als uitschieters Wake The Baby en A Pimps Dream. 2.5*

avatar van Reijersen
Bijzonder muzikale artieste is Dwele zeker. En in vergelijking met zijn vorige cd is dit toch wat funky-er met aardig wat blazers en iets meer up en mid-tempo songs.
Is zeker sterker als de vorige plaat. Luister dit als ik in een laidback-bui ben.

Goreng
Afgelopen maandag naar zijn formidale optreden in Paradiso geweest. Wat een muzikaal genot zeg. De man speelt gewoon met de muziek, geen seconde stil gestaan. Voor degene die Dwele fan's zijn en er niet bij waren; "you missed out!"

avatar van Rhythm & Poetry
Vrij rustige maar met name een goede zanger die Dwele. Stemt me positief na het beluisteren van dit album. De producties liggen me (als hiphop liefhebber) ook uitstekend in het gehoor. Ga dit album de komende tijd zeker vaker draaien om vervolgens tot een oordeel te komen.

avatar van Soulistic
Goed album van Dwele! Maar nog erg divers in mijn ogen.
"I Think I Love You" klinkt nog steeds helemaal geweldig iedere keer als ik hem op zet.