The Doobie Brothers - Rockin' Down the Highway (1996)

Alternatieve titel: The Wildlife Concert

Label: Legacy

1. Dangerous (5:58)
  2. Jesus Is Just Alright (4:52)
  3. Take Me in Your Arms (Rock Me a Little While) (3:49)
  4. Slow Burn (4:44)
  5. Dependin' on You (4:13)
  6. Another Park, Another Sunday (5:04)
  7. The Doctor (4:31)
  8. Slack Key Soquel Rag [Instrumental] (1:59)
  9. South City Midnight Lady (5:37)
  10. Eyes of Silver (3:13)
  11. Black Water (4:32)
  12. Takin' It to the Streets (4:43)
  13. Rockin' Down the Highway (3:29)
  14. Minute by Minute (4:23)
  15. Wild Ride (3:55)
  16. China Grove (4:02)
  17. Dark Eyed Cajun Woman (5:58)
  18. Neal's Fandango (3:27)
  19. Without You (6:46)
  20. Clear as the Driven Snow (5:23)
  21. Excited (5:30)
  22. What a Fool Believes (3:55)
  23. Long Train Runnin' (5:56)
  24. Listen to the Music (5:29)
Is hier nog niet op gestemd ?
Dit is echt een aanrader !
Dit concert is zowel op cd als op dvd verkrijgbaar hoewel er op de cd wel meer liedjes staan.
Op dit concert heb je veel mooie gitaarsolo's , en alle hits komen voorbij .
Ook Michael Mcdonald is weer even terug om een paar nummers te zingen .
Goed concert ! 4,5*

avatar van Rinus
Geweldig live album van de Doobies. Nadruk ligt op het materiaal met Tom Johnston, in mijn oren de beste Doobie Bros variant, dus met lekkere (southern) rock, americana en country. De drie grote hits met McDonald staan er ook ook (hij zingt ze ook zelf), maar gelukkig niet meer, want dat was niet de sterkste periode van de band. Goede opname, met verve gespeeld, lekkere soli en hoewel dicht bij het origineel, worden de uitvoeringen van de nummers wel live met verschillen van de studio versies gebracht.

avatar van bikkel2
Deze heb ik ook op dvd. Zag dat ik nog geen reactie/ cijfer gegeven had.
Live zijn The Doobies altijd sterk.
Een geoliede show, rasmusici en vakkundig.
Ben het er mee eens dat met Johnston de echte Doobie Brothers opstaan.
Niets mis met Micheal McDonald, maar het rockrandje binnen de band werd wel heel minimaal.
Toch zijn de stijlen divers - wel met die typische Doobiesfeel - maar men draait de hand niet om voor country, blues, pop, blues en soul.

Prima registratie en andermaal het bewijs dat deze band vooral.in zijn element is op de buhne.