Frank Sinatra - Francis A. & Edward K. (1968)

Jazz
Label: Reprise

1. Follow Me (3:56)
  2. Sunny (4:15)
  3. All I Need Is the Girl (5:01)
  4. Indian Summer (4:14)
  5. I Like the Sunrise (5:02)
  6. Yellow Days (5:00)
  7. Poor Butterfly (4:29)
  8. Come Back to Me (3:22)
avatar van heartofsoul
Sinatra was een beetje verkouden tijdens de sessies voor dit album; misschien dat het daardoor een licht teleurstellend album is geworden ? Ik weet het niet precies, maar het pakt me niet zoals bijvoorbeeld het mooie album met Basie (It Could As Well Be Swing) dat wel doet. Maar een beetje Sinatra-liefhebber moet hier wel naar luisteren, want mislukt zou ik het allerminst willen noemen. Neem alleen maar het weergaloze spel van Johnny Hodges in Indian Summer, dat is rechtvaardiging genoeg.

avatar van Dirruk
Had me aardig verheugd op dit album. Nu krijg ik hem toch niet hoger dan 4*. Billy May doet het bij mij vaak wel goed. Opener is geweldig, de a kant verder is ook prima. Maar daarna vind ik alleen Yellow Days nog noemswaardig. Het lijkt haast een thematisch album met titels als Yellow Days, Sunny, Indian Summer en I Like The Sunshine.