Carlton Melton - Pass It On (2010)

Label: Agitated

1. When You're In (7:48)
  2. Found Children (9:14)
  3. Off the Grid (2:38)
  4. Digging In (F.F. Shite) (7:03)
  5. Sequoia (11:33)
  6. Drizzle * (10:06)
  7. Against the Wall [Dome Mix] * (9:03)
  8. Star of Hazel * (16:28)
avatar van Fred Zed
Als je dit niet kent moet je er zeker eens achteraan. Carlton Melton kwam plots in het vizier toen ik when U're in op de radio hoorde spelen. Het is een minder bekend nummer van Pink Floyd endtrack van de soundtrack La Valee. Echter deze vertolking had nog meer diepte imo. De CD/LP or whatever van welke carrier deze beluisterd doet het uitstekend bij het lezen van een goed boek. Te klasseren onder psychadelic guitar synths, tape loops en soundscapes. Na elke doorgang in Europa winnen ze steeds een resem fans bij. Het meeste van hun materiaal is reeds uitverkocht, de drie wat oudere heren hebben een enorm plezier aan de sound welke ze telkens op het podium zetten. Van lekker laidback fingerpicking tunes tot een wall of sound van lange uitgebreide virtuoze gitaar solo's.

avatar van philtuper
Fred Zed Found Children. Bril-fucking-jant!

avatar van Fred Zed
Yep deze cd is een blijvertje op de earphones, op bus,tram of trein. Lekker zitten flippen op magnefiek gitaarspel en synths.