Gotthard - Human Zoo (2003)

Zwitserland
Label: Ariola

1. Human Zoo (3:30)
  2. What I Like (4:32)
  3. Have a Little Faith (3:52)
  4. Top of the World (3:48)
  5. Janie's Not Alone (4:17)
  6. Still I Belong to You (4:36)
  7. One in a Million (3:20)
  8. No Tomorrow (5:21)
  9. First Time in a Long Time (4:33)
  10. Where I Belong (3:24)
  11. Long Way Down (4:03)
  12. What Can I Do (4:27)
DutchViking
Leuk album, maar over de gehele linie genomen toch een stuk minder dan de opvolger, Lipservice.

avatar van Ricardo74
Heerlijk album. één van de rustigere gotthard albums. Lekkere relaxte rock muziek. Geen topper maar vrij goed.

avatar van richiedoom
Is wel een topper!!!!!!! 12 topsongs, gevarieerder dan alle voorgaande albums bij elkaar. Natuurlijk Is Lipservice ook heel erg lekker, maar deze schat ik toch bijna net zo hoog in. 5 sterren heeft human zoo zeker verdiend.

avatar van vielip
Dit vind ik dus één van de minste Gotthard albums. Op een handvol topnummers na (Human zoo, Top of the world, What I like en Janie's not alone) is de rest erg matig en zoetsappig. Teveel rustige nummers naar mijn mening. Dat je goede ballads kan maken wil nog niet zeggen dat je er de helft van je album mee vol moet zetten. Nee, gelukkig sloegen ze met opvolger Lipservice keihard terug en leverden ze hun beste album af!

avatar van sinkthepink
Inderdaad wat te veel nummers waar je de aansteker in de lucht kan steken, waardoor het een beetje een lange zit wordt. Toch bezit deze plaat wel kwalitatief sterke songs: Human Zoo, What I Like, No Tomorrow....maar ik vind het ook een beetje teveel van hetzelfde. Dat vonden ze zelf ook wel denk ik want Lipservice was toch wel weer andere koek.