Sniff 'n' the Tears - Love Action (1981)

Label: Chiswick

1. The Driving Beat (3:33)
  2. Put Your Money Where Your Mouth Is (4:20)
  3. Snow White (4:17)
  4. Without Love (3:43)
  5. Steal My Heart (4:24)
  6. That Final Love (3:53)
  7. Don't Frighten Me (3:13)
  8. Shame (4:46)
  9. Love Action (3:58)
  10. Drivers Seat [Long Version] (5:49)
Pieter Paal
De eerste nummers vind ik o.k., maar de nummers die daarna volgen gaan bij mij het ene oor in en het andere snel weer uit. Op het b-kantje van 'The driving beat' staat het gave 'Roll them bones' dat eigenlijk te goed is om een b-kantje te zijn.

Pieter Paal
Van 'Driver's seat' naar 'The driving beat' is maar een kleine stap. 'Driver's seat' heeft meer de potentie van een classic rock song en 'The driving beat' weer niet.

avatar van Rinus
Redelijk album, dit derde van Sniff 'n' the Tears. Het openingsnummer is eigenlijk het zwakste dat er op staat. Op vinyl.

Tomio
Ik kan me niet aan de indruk onttrekken, dat het eerste nummer op dit album gezet is, omdat de platenmaatschappij weer een hit wilde zoals Driver's Seat. Sla dit nummer over en je houdt 9 fantastische songs over, elk met een eigen karakter. Zonde dat het zwakke Driving Beat aan dit album toegevoegd is.

Helemaal eens Tomio. Ik ben benieuwd of ze dit zelf ook vonden.
Verder vind ik dit album ook beter en verfijnder dan haar voorgangers. Vooral het duistere Steel My Heart...

Niet zo'n geweldige plaat. Ik kocht hem ooit op de rommelmarkt omdat die zo goedkoop was en ook vanwege die hoes die wel mooi is.

De platen van deze band staan overal te koop voor een prikje. Onwaarschijnlijk voor wat zo een fantastische band was !