Cher - Closer to the Truth (2013)

Label: Warner Bros.

1. Woman's World (3:41)
  2. Take It Like a Man (4:10)
  3. My Love (3:31)
  4. Dressed to Kill (2:51)
  5. Red (3:06)
  6. Lovers Forever (4:01)
  7. I Walk Alone (3:23)
  8. Sirens (5:03)
  9. Favorite Scars (4:25)
  10. I Hope You Find It (3:46)
  11. Lie to Me (3:18)
  12. I Don't Have to Sleep to Dream * (4:41)
  13. Pride * (4:17)
  14. You Haven't Seen the Last of Me * (3:33)
  15. Woman's World [R3hab Remix] * (4:02)
  16. Woman's World [Jodie Harsh Remix] * (6:17)
  17. Will You Wait for Me * (3:32)
avatar van friday the 13 th
Woman's World is al een leuk voorsmaakje, maar als je een track als Red hoort, dan weet je dat Cher volledig terug is!

avatar van Kronos
Als ik het hoesje zo zie lijkt het eerder Further from the Truth.

avatar van BoyOnHeavenHill
Och, zó lang is Cher nou óók weer niet bezig, de All Music Guide-recensie van dit album begint althans: "After half a decade in the music industry..."

avatar van Thorgal
@ Kronos
Lol, erg goed gevonden!

avatar van Droombolus
Het is een wonder dat ze nog steeds leeft en ze wordt vast gesponsord door Madonna. Zolang Cher nog bezig blijft lijkt het net alsof La Ciccone nog maar net begonnen is met verbouwingen ............

avatar van Melodic Fool
Cher beweert inmiddels al zeker 5 jaar om nu écht te stoppen
zal ze zich ooit naar haar leeftijd gaan gedragen is de vraag...
mijn laatste beetje hoop is iig platgebrandt na het luisteren van de lachwekkende single Womans World (kijk ook eens naar de passende videoclip)

al met al is de gedachtegang erachter natuurlijk ook wel te begrijpen. als je met zo'n status zo oud bent geworden is het voor de hand liggend om nooit volwassen te worden.
"stoppen" en weer beginnen is dan gewoon een effectieve strategie voor het nodige succes om je jezelf te blijven ontkennen, en vooral om de benodigde centen ook weer op te halen!
al die operaties moeten toch ook ergens van betaald worden

de poëtische Woman's World is nóg sterker btw: YouTube - Cher - Woman's World: A Dramatic Reading By Jackie Collins

Melodic Fool schreef:
al die operaties moeten toch ook ergens van betaald worden

Jij hebt inzage in haar financiën?

avatar van Melodic Fool
Ja

Ik geef daarom graag verklaring voor de globale verwarring omtrent deze comeback. Zoals bv. nu op dit moment, over haar haar in Womans World: Papieren pruiken zijn de toekomst.
Je kan dat met je eigen ogen zien, ik heb de pruikenlijn gister op de beurs gezet

avatar van NewYorkCityLight
'Woman's World' was toch zeker al een hele tijd te beluisteren. Helaas inmiddels al een beetje verouderd. Al vind ik de zin 'Have a truth!' nog wel lekker klinken .

Ik heb het hele album beluisterd ondanks dat ik eigenlijk alleen het nummer 'Take It Like a Man' met Jake Shears wilde horen (die ik overigens niet heb kunnen lokaliseren in dat nummer: time well spent dus ). De eerste helft staat veelal vol met dancestampers à la 'Woman's World'. 'My Love' is daarvan de beste. De tweede helft klinkt een stuk meer contemporary met ballads als 'I Hope You Find It' en 'Sirens'. Hier wordt het me toch wat te gezapig. Dan toch maar liever de schaamteloze gay muziek.

avatar van friday the 13 th
BoyOnHeavenHill schreef:

euhm - de sixties, de seventies, de eighties, de nineties, the nillies en nu dit decennia - 6 decennia's dus - is dus meer dan een halve eeuw!
En in elk decennia een nummer 1 hit gehad. Zij heeft dus vele records al verbroken!

avatar van BoyOnHeavenHill
Was een knipoog naar het feit dat de AMG natuurlijk eigenlijk inderdaad "half a century" bedoelde. (Ik ben opgegroeid met een oudere zus die The best of Sonny & Cher had. Little man, The beat goes on, I got you babe – tóén was ze nog leuk. Gypsies tramps & thieves!)

avatar van Madjack71
...hee een nieuw album van Christina Aguilera? OMGWTF! 67 jaar en dan zo gefotoshopt op de hoes en het album Closer to the Truth noemen, wat zou onze Theo Maassen van deze GILF vinden. ..een lachje kan er niet af, ws. scheuren haar oksels dan uit. ...maakt niet uit Cher laat onze Patricia Paay verbleken tot Oma Knots.

avatar van Thunderball
friday the 13 th schreef:

Dat wordt altijd gezegd, maar volgens mij heeft ze in de jaren '80 toch echt geen nr1 hit gehad.
Ik ben jarenlang fan geweest en heb me altijd afgevraagd hoe ze aan dat verkooppraatje kwamen. Jaren 60, 70 en 90 had ze 1 of meerdere nr1 hits, verder niet volgens mij.

Thunderball schreef:

If I Could Turn Back Time is toch echt een nr. 1 hit geweest.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Als we de lijst op Wikipedia mogen geloven, heeft ze in de sixties trouwens geen nummer 1 gescoord.

avatar van Kronos
Maar wel met Sonny & Cher met I Got You Babe.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Klopt, ik had er inderdaad nog "solo" moeten bijzetten.

avatar van DargorDT
Grappig ja... Zou je onder een steen hebben geleefd en de cover onder ogen krijgen, dan zou je haar op een jaar of 42 schatten. Gelukkig weten we wel beter. Het is mijn type niet, maar ze ziet er goed geconserveerd uit - met de nodige hulp

Ik ga dit toch eens beluisteren, want haar stem mag ik wel. Cher is een instituut, of je haar muziek nu leuk vindt of niet.

CHIEP schreef:
Klopt, ik had er inderdaad nog "solo" moeten bijzetten.

Evengoed heeft ze dus in elk decennium een nummer 1 hit gehad.

avatar van Thunderball
Tja, ik ga er vanuit dat je dan in Amerika en Engeland minstens op 1 moet staan en niet ergens in verre uithoeken als Australie of Noorwegen. Die landen doen er niet toe muzikaal, maar ok het klopt.

avatar van smoozycat
Klinkt zeker niet slecht. Vooral als je het vergelijkt met de nu zo populaire zangeressen. Is niet echt mijn ding maar sommige nrs vind ik wel goed te pruimen

avatar van Kronos
Een must have kan je dit moeilijk noemen maar Cher haar stem heeft nog niks aan kracht ingeboet en dat is op je 67ste zeker geen vanzelfsprekendheid.

De dansbare popdeuntjes worden afgewisseld met ballads. Niet alles is even sterk maar echte stinkerds staan er gelukkig niet op. De productie is ook weer top-notch.

Kortom, een must have voor de liefhebbers en fans van Cher.

avatar van chaotic20
Kronos schreef:
Als ik het hoesje zo zie lijkt het eerder Further from the Truth.

xD

avatar van chaotic20
NewYorkCityLight schreef:

Nice try, maar ze zegt toch echt 'Tell the truth'