Fish - Gone Fishing (2013)

Alternatieve titel: Leamington Spa Convention 2012

Label: Chocolate Frog

1. Script for a Jester's Tear (9:47)
  2. Long Cold Day (7:17)
  3. Innocent Party (7:04)
  4. He Knows You Know (5:13)
  5. Square Go (5:35)
  6. Feast of Consequences (4:42)
  7. Other Side of Me (7:24)
  8. Dark Star (7:45)
  9. Pilgrim's Address (7:15)
  10. Jigsaw (7:56)
  11. Freaks (5:38)
  12. Lucky (6:06)
  13. Internal Exile (4:37)
  14. Market Square Heroes (6:08)
  15. Grendel (20:26)
  16. The Company (6:08)
avatar van Brunniepoo
Genoeg verrassingen in de setlist (hij kan ook moeilijk de bekendste nummers allemaal op één dag spelen) maar voor mij daarmee geen echte aanrader. De eerste cd bevat met uitzondering van de opener geen persoonlijke favorieten en Script heeft wel eens betere versies gehad. Feast of Consequences klinkt live overigens alvast prima.

De tweede cd heeft in ieder geval bekend materiaal. Jigsaw klinkt wel erg gezapig maar vanaf Freaks komt de boel lekker op gang en komt er ook wat meer interactie met het publiek (met als hoogtepunt natuurlijk The Company).

Overigens vind ik dat Fish het er met Grendel eigenlijk nog heel behoorlijk vanaf brengt, ook al mist zijn stem de nodige dynamiek. In ieder geval heeft een aantal fans gekregen waar ze al tijden om gevraagd hebben.