Donovan - Donovan (1974)

2. Giggle in a Bubbley Bath
  3. Angel's Thoughts
  4. Come to Me Now Joy Fully
  5. To Love Me
  6. The Sun Is a Very Magic Fellow
  7. The Reedy River
  14. Someone Singing
  15. Rules and Regulations
  16. Mellow Yellow
avatar van BoyOnHeavenHill
O wat leuk dat deze plaat óók op MusicMeter staat... Indertijd op elpee gehad, later weggedaan omdat ik niets met Donovan had, nóg later enorme spijt, maar ja, zo gaan die dingen, en ik kan me ook niet herinneren dat ik hier ooit een CD-versie van heb gezien. Registratie van een concert voor een universiteit, grotendeels akoestisch, uitstekend geluid, sfeervolle ambiance, en als hoogtepunt een versie van To try for the sun waarbij je bijna een spèld kan horen vallen. En op de hoes stond Someone's singing vermeld als Someone's sinsing, kan ik me nog herinneren. Prachtige plaat, niet in alle officiële discografieën van deze man te vinden.