Master Ace - Take a Look Around (1990)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: Cold Chillin'

1. Music Man (4:06)
  2. I Got Ta (4:25)
  3. Letter to the Better [Remix] (3:17)
  4. Me and the Biz (5:15)
  5. The Other Side of Town (4:59)
  6. Ace Iz Wild (4:54)
  7. Four Minus Three * (3:58)
  8. Can't Stop the Bumrush (5:06)
  9. Movin' On (4:34)
  10. Brooklyn Battles (3:56)
  11. Maybe Next Time (4:43)
  12. Postin' High * (4:57)
  13. As I Reminisce (5:09)
  14. Take a Look Around (4:33)
  15. Together * (5:39)
  16. Go Where I Send Thee * (5:08)
  17. Music Man [Extended Version] * (5:00)
  18. Movin' On [Remix] * (4:57)
  19. Letter to the Better [Original 12" Version] * (4:56)
  20. Me and the Biz [Extended Version] * (5:29)
  21. Music Man [Mice Master Mix] * (3:47)
  22. Together [Radio Edit] * (3:53)
  23. Music Man [Dub] * (3:48)
  24. Music Man (Bonus Beats) * (1:39)
  25. Letter to the Better [Instrumental] * (3:06)
  26. I Got Ta [Instrumental] * (4:18)
  27. Movin' On [Remix Instrumental] * (4:55)
Relax
Me and the Biz... classic!

avatar van kobe bryant fan
MJ_DA_MAN schreef:
Leuk dat je jezelf ziet als een of ander wereldwonder, maar ik kan je melden dat je er fijn naast zijn.

Iedereen ziet toch direct dat je niet veel Old-Skool hebt in je top 10 dus ik begrijp wel waar Rene zijn reactie haalt hoor!

avatar van MJ_DA_MAN
Hoezo dan? Ik heb zes hiphopalbums in mijn top 10 staan (die er ook instonden toen René. zijn bericht plaatste); vier (!) daarvan komen uit de jaren '90, dus ik ben benieuwd wat jouw verklaring is.

avatar van kobe bryant fan
Daar geef ik je ook gelijk in maar, ik bedoel dat old-skool denk ik niet je favoriet is want je hebt ook een paar eletronic en pop dus old-skool is niet alles in je top 10 bedoeldde ik te zeggen.Van die '90 s heb je ook gelijk ik heb zelf ook een paar '90s in me top 10 maar daarom is old-skool nog niet onze favoriet.

avatar van MJ_DA_MAN
Nu zeg je wat anders; in eerste instantie ging het erover dat ik old skool/90's-hiphop niet zo kan waarderen, en nu zeg je dat het niet mijn favoriete periode is. Dat klopt inderdaad, maar ik heb dan ook geen favoriete periode binnen hiphop gezien ieder decennium zijn goede en mindere albums kent.

avatar van Flipm0de
Die cover is zo fout, maar het album is wel fantastisch

Een aantal nummers zijn erg lekker, maar een een aantal zijn vrij simpel of gewoonweg niet zo goed. Een duidelijk voorbeeld van een aardig debuutalbum.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Off-topic bericht verwijderd.

avatar van Nr.4
Toffe plaat. Music Man heb ik altijd al heel gaaf gevonden, rest van de plaat ook goed, maar Masta Ace is met de jaren wel beter geworden vind ik.

avatar van Nr.4
Leuk om eens in de samples van dit album te duiken heb ik deze week gemerkt. Toffe plaat die meer dan veel andere albums uit die tijd nog heel goed te pruimen is voor mij.