Jamiroquai - A Funk Odyssey (2001)

Pop / Funk
Label: Epic

1. Feel So Good (5:21)
  2. Little L (4:55)
  3. You Give Me Something (3:23)
  4. Corner of the Earth (5:40)
  5. Love Foolosophy (3:54)
  6. Stop Don't Panic (4:34)
  7. Black Crow (4:02)
  8. Main Vein (5:05)
  9. Twenty Zero One (5:15)
  10. Picture of My Life (6:17)
  11. Do It Like We Used to Do * (7:32)
  12. Deeper Underground * (4:44)
  13. Everybody's Going to the Moon * (5:22)
  14. Space Cowboy [Classic Club Mix] * (7:52)
  15. Supersonic [Dirty Rotten Scoundrels Vocal] * (7:00)
  16. Little L [Bob Sinclair Remix] * (7:28)
  17. You Give Me Something [Full Intention Remix] * (3:03)
  18. Main Vein [Live] * (5:14)
  19. Little L [Blaze Remix] * (5:55)
  20. Love Foolosophy [Mondo Grosso Love Acoustic Version] * (4:44)
  21. Corner of the Earth [Milk & Sugar Short Club Mix] * (4:13)
  22. Titan [Live at Telewest Arena] * (3:15)
  23. Feels So Good [Knee Deep Vocal Dub] * (7:34)
avatar van Reijersen
Jamiroquai vind ik buitengewoon cool. Die funk met disco, pop, jazz, electronic en soul invloeden. Het pakt heerlijk. Het swingt op en top. Jammer dat ik dit nooit live heb kunnen zien.

avatar van legian
zo aanbeland bij nummer 4, ik weet het ik luister ze niet in de volgorder zoals het moet maar het is niet anders.

eigenlijk kan ik heel kort over dit album zijn, slecht is het nergens, maar het is het gewoon net niet.
voor zover vind ik het hun slechtste werk, zit eigenlijk op een beetje in dubio, want geef ik het een 2.5 dan komt het in een rijtje van albums wat het gewoon niet is, geef ik het een 3 dan staat het eigenlijk wer net boven zijn doen.
denk toch maar de 3 aangezien ze nergens echt slecht zijn, ookal blijf het de minste.