Marillion - Somewhere in London (2013)

Label: Snapper

1. Splintering Heart (6:38)
  2. The Other Half (4:08)
  3. You're Gone (6:46)
  4. No Such Thing (5:20)
  5. Faith (4:17)
  6. Thankyou Whoever You Are (4:57)
  7. Fantastic Place (7:13)
  8. The Wound (9:09)
  9. A Voice from the Past (6:22)
  10. Somewhere Else (8:08)
  11. Man of a Thousand Faces (7:33)
  12. Between You and Me (7:23)
  13. King (9:09)
  14. The Release (4:37)
  15. Neverland (11:52)
  16. Ocean Cloud (16:34)
  17. Afraid of Sunlight (6:49)
  18. Beautiful (5:38)
  19. Most Toys (4:07)
  20. Estonia (7:21)
  21. Easter (6:10)
avatar van vigil
Man man wat een opname, mocht je nog een live opname willen vanuit de Hogarth periode dan moet je echt deze hebben. Wat een belachelijk hoge kwaliteit. Niet enkel omdat band op topniveau bezig is maar ook omdat de geluidskwaliteit van een enorm hoog niveau is. Zo helder, zo goed. Nu heb ik wel een paar meter aan live materiaal van Marillion in de kast staan maar dit zou zo maar wel eens de beste kunnen zijn.

De setlist is natuurlijk ook om van te smullen, het concert trapt af met de beste Marillion live opener die je kan verzinnen. Daarna The Other Half welke live zoveel beter tot zijn recht komt in vergelijk met de studio versie. De fantastische basloopjes op You're Gone ja dan neem je Most Toys wel voor lief... En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Een vijf dus