Een tegenvaller van de eerste orde dit 4de album van het Canadese trio Triumph.
De productie helpt ook al niet mee, nogal vlak en weinig dynamiekverschillen.
Mijn originele CD klinkt alsof ik een cassettebandje afspeel, ik heb weliswaar een oude nog niet geremasterde versie maar die had ik ook van "Just a Game" en die klonk wel goed.
Van het openingsnummer krijg ik in ieder geval geen zin in om naar de kroeg te gaan, nogal een chlichematige rocker.
"I Can Survive" is een betere song maar de doffe produktie verpest veel, als single haalde het netaan de top 100 in the States.
Het goede slepende "In the Night" klinkt gelukkig wat beter.
Het logge "Nature's Child" is in alle opzichten een ramp, het moeizame "Woman in Love" is al niet veel beter en het aoustische "Take My Heart" is aardig maar meer ook niet.
"Tear the Roof Off " klinkt zoals het heet, een beetje zoals de opener muzikaal gezien en terwijl ik dit typ (en tegelijk de CD hoor) besef ik me dat het nog slechter is als ik dacht.
Iets positief dan, op het alleraardigste instrumentale "Fingertalkin'" bewijs Rik Emmet dat hij toch wel heel goed gitaar kan spelen.
Een bombastisch begin van "Hard Road", en eindelijk hoor ik hier wat van de klasse terug die Triumph op de eerdere platen liet horen.
Maar het hoef niet meer, is eigenlijk al te laat.
Nee, zal niet meer snel deze opzetten en meer als 2 sterren kan ik echt niet geven.