Until the Ribbon Breaks - A Taste of Silver (2013)

R&B / Electronic
Label: Republic

1. 2025 (4:23)
  2. Perspective (3:20)

met Homeboy Sandman

3. Romeo (4:23)
  4. Pressure (4:13)
  5. Back to the Stars (3:51)
avatar van jassn
Wat een EP

Muzikaal zit dit gewoon geniaal in elkaar en met zoveel lagen. De bijdrage van Homeboy Sandman is zo goed dat ik zeker meer ga opzoeken van die gast. fantastisch nummer Perspective, maar als je de eerste 2 fenomenale nummers hebt gehoord. Dan komt er ook nog eens het nummer Romeo dat misschien wel Pressure van de troon stoot qua nummer van het jaar. Hoe dat nummer in elkaar zit is werkelijk geniaal te noemen. Back To The Stars is een afsluiter die totaal in het plaatje past en een betere afsluiter kan ik niet direct bedenken. Heb ik al iets gezegd over de stem van de zanger? Die is 1 van de mooiste die ik al gehoord heb in mijn leven !

Enige minpunt is toch wel dat de bijdrage van Mr. MFN Exquire hier niet op staat, maar dat wordt op een prachtige manier vervangen (eigenlijk is het omgekeerd) dat je mij zeker niet hoort klagen.

Ik blijf dit afspelen tot mijn bandje breekt !