Mr. Probz - The Treatment (2013)

Label: Left Lane

1. Intro (0:33)
  2. The Treatment (1:39)
  3. Drivin' (3:16)
  4. Hard on Yourself (3:00)
  5. Interlude (1:10)
  6. I'm Right Here (3:37)
  7. Turning Tables (2:52)

met Kameron Corvet

8. Look at Us Now (2:38)
  9. Don't Fuck with Me (3:18)
  10. Gold Days (3:33)

met Action Bronson

11. Runnin' (3:35)

met Sonny Diablo

12. Do It All Again (2:57)
  13. Hurdles (3:35)

met Kameron Corvet

14. Waves * (2:55)
avatar van MAS
MAS
Potentieel album van het jaar!

avatar van ThingMan
Jazeker! Waves is mooi maar vind Drivin' echt super relaxt. Ben zeer benieuwd naar dit album.

avatar van Shelter
Is het hiphop of meer R&B, want Waves is toch geen hiphop.
Wat het ook is ik vind Mr Probz altijd dope komen.

avatar van Gloeilamp
Geweldig dat Mr. Probz ook een album uit gaat brengen dit jaar. Waves is een ijzersterke single, een van de beste nummers die dit jaar in de hitlijsten heeft gestaan. Ik ben heel erg benieuwd!

Shelter schreef:
Is het hiphop of meer R&B, want Waves is toch geen hiphop.
Wat het ook is ik vind Mr Probz altijd dope komen.

Album gaat veel meer richting hiphop.

avatar van Shelter
ah mooi, ik vond zijn hiphop dingetjes altijd erg goed te doen.
Waves kwam er ineens tussendoor maar ondanks dat het geen hiphop is vind ik het een erg mooi nummer.
Hopen dat er snel weer eens iemand deze kant op komt uit Nederland

avatar van Delars
Morgen!

Mb.
Probz doet me op Waves denken aan de zanger van Nickelback. Dat is niet de beste associatie.

avatar van Gloeilamp
Nickelback? Nee, die vergelijking zie ik echt niet. Mr. Probz legt veel meer emotie in zijn stem dan die Chad Kroeger.

Mb.
Ik vind niet dat Mr. Probz meer emotie weet over te brengen dan die zanger van Nickelback, maar enfin, jij ervaart dat blijkbaar anders. Dat "gevoelige" paino-deuntje helpt ook, lijkt me. Eigenlijk zorgt die piano voor zo'n oppervlakkige emotionele ondertoon die ik juist met de muziek van Nickelback associeer. Sorry!

avatar van Shelter
Nickelback??? Op die manier kan je alles wel met elkaar gaan vergeljken.
Intwine, Five for fighting etc.

avatar van hidalgo
een hit maakt nog geen zomer

avatar van nopro
Lekker album, voor nu 4 sterren na 2 luisterbeuren.

Rene1979
Ben hier wel benieuwd naar..

is die al uit dan nopro

GCITY050
Na 1 luisterbeurt klink I´m right here wel heel fijn.

avatar van Gloeilamp
Op SoundCloud heeft dit album trouwens maar 13 tracks. Hurdles is een bonustrack en Waves staat er gek genoeg niet eens op. Iemand die weet of dit klopt of dat Waves wel op dit album staat? Lijkt me erg bijzonder als dat nummer er niet op staat namelijk..

avatar van Delars
Waves staat er niet op.

Delars schreef:
Waves staat er niet op.

Ergens ook wel begrijpelijk. Waves is een totaal ander nummer dan de nummers die op The Treatment staan, alleen Do It All Again is een nummer dat ergens wel wat van Waves wegheeft.

Na een luisterbeurt ben ik nog niet echt weggeblazen. Er staan een paar erg sterke nummers op dit album, maar er zijn teveel tracks die me nog niet echt weten te boeien. Do It All Again, Gold Days, Hard on Yourself en Turning Tables zijn mijn favorieten.

Waves staat als het goed is op het fysieke exemplaar

avatar van party
Beter dan wat ik had verwacht. ik hoor bij Mr.Probz bijna geen Nederlands accent. Was wel benieuwd geweest of hij nog een Nederlandse nummer op het album zou releasen. Toch een toffe plaat.Een van de beste cd's van dit jaar.

Rene1979
Wat ik tot nu toe hoor is een zeer bedreven zanger en MC die de perfecte verhouding vindt in het gebruik van zijn skills..

De enige track waar hij mi de mist in gaat is met de track Don't Fuck With Me

Probz heeft dergelijke corny titels en refreinen niet nodig.. Hij is tekstueel zo puur dat dit mijn inziens afbreuk doet aan zijn persona..

avatar van hidalgo
dit is niet mijn ding daarom geef ik geen punten waves is een superplaat
de rest is voor mij niks helaas

Harco
Sonny rapt Probz eruit op Runnin'. Classic Most Official-anthem wel weer.

avatar van Kos
Kos
Jammer dat er geen track als Get My Props op staat. Dit is wel ERG mellow allemaal...

damn wat is dit sterk...

avatar van Shelter
Get My Props was inderdaad wel vetjes, maar ook erg straat rap.
Ik heb het idee dat hij hier een andere kant op wil.

avatar van hidalgo
hip hop is toch al jaren geen rage meer