Katy Perry - Prism (2013)

Label: Capitol

1. Roar (3:44)
  2. Legendary Lovers (3:44)
  3. Birthday (3:35)
  4. Walking on Air (3:43)
  5. Unconditionally (3:49)
  6. Dark Horse (3:36)

met Juicy J

7. This Is How We Do (3:25)
  8. International Smile (3:48)
  9. Ghost (3:24)
  10. Love Me (3:53)
  11. This Moment (3:47)
  12. Double Rainbow (3:52)
  13. By the Grace of God (4:28)
  14. Spiritual * (4:36)
  15. It Takes Two * (3:55)
  16. Choose Your Battles * (4:28)
  17. Roar [Cazzette Remix] * (5:22)
  18. Roar [Instrumental] * (3:43)
  19. Roar [Johnson Somerset Remix] * (8:48)
  20. Unconditionally [Country Club Martini Crew Remix] * (4:35)
avatar van Emile93
Hier kijk ik naar uit! Teenage Dream was erg sterk. Nu haar nieuwe single Roar ook alweer zo lekker klinkt, weet ik zeker dat ik deze ga checken!

avatar van NewYorkCityLight
Mag ik even gal spuwen. Ik houd van popmuziek maar dat nieuwe nummer van Katy vind ik wel zo verschrikkelijk nietszeggend en slecht. En verrassend genoegt scoort ze er ook nog een dikke hit mee

Die cover was 10x mooier zonder die lelijke rand

themonster310 schreef:
Die cover was 10x mooier zonder die lelijke rand

Eens!

avatar van Emile93
Dark horse is echt verschrikkelijk!

avatar van Arrie
Emile93 schreef:
Dark horse is echt verschrikkelijk!

Ja, mee eens.

Jammer, ik vond Katy Perry op de singles van de vorige twee albums best een leuke artiest, leuke hits. Roar en Dark Horse vind ik echter veel minder.

Arrie schreef:

Ja, mee eens.

Klopt. Al vind ik persoonlijk Roar ook leuk. Maar hopelijk is Dark Horse gewoon een misstap en klinkt de rest wél lekker!

avatar van coldwarkids
Teenage Dream was een goed album.. Al zeg ik het zelf. Schaam me er niet voor. Typisch een goed pop album. Vooral de single Teenage Dream was ijzersterk (nog steeds).. ben stiekem toch benieuwd naar dit album.

avatar van GiRlS AlOuD FaN
Walking On Air maakt mij zo nieuwsgierig naar het album

avatar van NewYorkCityLight
'Walking on Air' vind ik ook erg leuk ja. Stukken beter dan die andere twee.

avatar van coldwarkids
Wat is Walking On Air een draak van een nummer. Wat een achterhaalde sound.

avatar van Emile93
Walking on Air is een ok nummer, maar absoluut geen hoogvlieger. Ik vrees het ergste voor dit album. Ik vrees dat de nummers minder pakkend zullen zijn dan op Teenage Dream... Hopelijk wordt het tegendeel nog bewezen...

By the grace of god klonk wel heel goed op itunes festival.

coldwarkids schreef:
Wat is Walking On Air een draak van een nummer. Wat een achterhaalde sound.

Ik denk dat ik hem daarom juist zo leuk vind . Op andere sites zag ik ook al vergelijkingen met dance nummers uit de jaren '90. En laat ik dat nou enorm fijne muziek vinden.

avatar van sydbarrett
walking on air is zooooo lekker, goeie t-spoon vibes

avatar van musicman13
ik ben gevallen voor dark horse! ben benieuwd of dit album langer dan 2 weken te pruimen is.

Snippets klinken teleurstellend.

avatar van NCKPCK
ik vind het album zwaar teleurstellend, heb gevoel of ze e.t. (vorige album) nagevolgd hebben op elk nummer...

enigste die nog aardig is na Roar, is Birthday en This is how we do en Walking on air ...

geef het een 2,5... had veel een veel meer verwacht

avatar van Emile93
Ik ben het met NCKPCK eens. Het album stelt zwaar teleur. Teenage dream stond vol met hits, dat kan ik van dit album niet zeggen. Roar is verreweg het beste nummer. Verder is Walking on air wel ok, maar de rest is nietszeggend, niet catchy en gewoon zwak. Heel, heel jammer. Hopelijk lukt het Katy om op een nieuw album weer haar oude niveau op te pakken...

avatar van Waste Management
''Roar'' en ''Walking on Air'' zijn leuke nummers om naar te luisteren...

Buiten de singles klinkt International Smile ook wel leuk en het beste nummer is By The Grace Of God.

avatar van GiRlS AlOuD FaN
Na 15 luisterbeurten kunnen Waking On Air, Roar, Legendary Lovers, Dark Horse, This Is How We Do It, By The Grace Of God en Choose Your Battles mij het meest bekoren

avatar van hond racisme
Legendary Lovers alleen al maakt me misselijk.

Erg teleurstellend. Na Teenage Dream en (bijna) 4 jaar werk had het wel wat meer mogen zijn. Behalve de songs die al uit waren (Roar, Dark Horse en WOA) lijken het allemaal fillers.

avatar van chaotic20
Naar mijn mening is het album wat 'donkerder' dan de voorganger. Ik vind de nummers prettig om te beluisteren. Soms zijn de lyrics wat cheesy, maar dat maakt de boodschap van de nummers niet minder. Mijn favorieten tot nu toe zijn: Unconditionally, It Takes Two, By the Grace en Choose Your Battles.

avatar van hond racisme
Ja. De boodschap van By The Grace of God is prachtig.

Rudi1984
Verrassend sterke, evenwichtige plaat (voor haar doen). Het platte, schreeuwerige is er een beetje vanaf en maakt plaats voor sterkere composities, een constanter niveau en zowaar betere zangpartijen. Dit wordt haar eerste album dat ik koop.

avatar van NewYorkCityLight
Verrassend om dat nou juist te horen nadat ik voornamelijk negatieve reacties heb gelezen (hier en op andere sites). Je maakt me zowaar benieuwd

themonster310 schreef:

Ik heb juist echt compleet het tegenovergestelde (zie ook mijn mening hierboven): vind in tegenstelling tot haar oude materiaal dat het niveau hier veel hoger en vooral constanter is. Meer een album en minder een verzameling op zichzelf staande singles.

NewYorkCityLight schreef:

Ik kan sowieso weinig met de gemiddeldes op deze site. Een lage score is vaak een goed teken