Johnny Cash - Classic Christmas (1980)

Country
Label: Columbia

1. Joy to the World (2:04)
  2. Away in a Manger (3:05)
  3. O Little Town of Bethlehem (3:26)
  4. Silent Night (3:01)
  5. It Came Upon a Midnight Clear (3:37)
  6. Hark! The Herald Angels Sing (2:29)
  7. I Heard the Bells on Christmas Day (2:19)
  8. O Come All Ye Faithful (2:55)
  9. Little Gray Donkey (4:11)
  10. The Christmas Guest (4:37)
avatar van AbleMable
Tsja, daar zit je dan weer midden in de zomer naar een kerstalbum van Cash te luisteren. Maar goed, wou elk album wat in de box zit van al zijn Columbia albums bespreken en beluisteren. Dus dan ook maar weer dit kerstalbum.
Album is opgenomen met een heel orkest, allemaal kerst traditionals. En vind het op zich best mooi gedaan en ik denk zeker dat ik hem met de kerstdagen uit de box zal toveren maar voor nu gaat hij er weer in om er dus in december pas weer uit gehaald te worden.

avatar van AOVV
Deze valt me nog best mee, eigenlijk. Allemaal traditionele kerstliederen, opgenomen met orkest en stemmige achtergrondzang. Zal wel beter werken tijdens de kerstdagen natuurlijk (en dit jaar komt dat soort gezelligheid misschien nog beter van pas), dus zal dan wellicht nog eens teruggrijpen naar deze plaat.

3 sterren