Deep Purple - Perfect Strangers Live (2013)

Label: Eagle

1. Highway Star (6:33)
  2. Nobody's Home (4:24)
  3. Strange Kind of Woman (8:17)
  4. A Gypsy's Kiss (5:57)
  5. Perfect Strangers (6:10)
  6. Under the Gun (5:57)
  7. Knocking at Your Back Door (8:12)
  8. Lazy / Ian Paice Drum Solo (7:44)
  9. Child in Time (12:56)
  10. Difficult to Cure (4:30)
  11. Jon Lord Keyboard Solo (6:01)
  12. Space Truckin'/Ritchie Blackmore Guitar Solo (15:05)
  13. Black Night (4:23)
  14. Speed King (7:11)
  15. Smoke on the Water (12:33)
avatar van liefkleinhertje
Dit soort dingen daar heb ik nou wat aan gewoon een goed degelijk live concert van de 84/85 tour met alles dr op en dr aan
Met de set list is ook niks mis ,was wel de hele tour het zelfde alleen Speed king/Black Night werd vervangen door Woman from Tokyo en Child in Time werd maar weg gelaten (Gillan klinkt hier al als een overschreeuwde marktkoopman en dat zou alleen maar erger worden)
De oude nummers zijn gewoon goed en de nummers van Perfect Strangers passen dr goed bij met echt een super uitvoering van Under the Gun
De geluids kwaliteit is ook in orde dus beter dan Highway stars uit de Bootleg series opgenomen in Adeleide (dus geen Melbourne zoals een of andere mafketel hier beweert)