REO Speedwagon - Live at Moondance Jam (2013)

Label: Frontiers

11. Roll with the Changes
  12. The Storm Out
  13. 157 Riverside Avenue
avatar van Metalhead99
Het halve optreden was al op youtube te vinden. Toch kijk ik uit naar de DVD want zo te zien hebben ze de kwaliteit nog behoorlijk verbeterd: YouTube - REO Speedwagon "Live at Moondance Jam" (OFFICIAL Trailer 2013)
REO tourt nog steeds behoorlijk veel in de V.S.. Ik ben benieuwd of we in Europe nog eens de kans zullen krijgen om ze te zien.

avatar van jailhouserocker1
Ik heb hun vorige Bluray Live in the Heartland. Nou die is echt niet om aan te horen. Duidelijk te zien en te horen is dat Cronin een nieuw gebit heeft. Hij slist en lispelt echt zo gruwelijk is dat het gewoon beschamend is. Het maakt dat ik het niet kan kijken zonder constant in de lach te schieten en het idee te hebben dat ik naar een soort van Spinal Tap zit te kijken. Dus..........ik hoop voor je dat het hier beter is, maar mij niet meer gezien.

avatar van Metalhead99
Na het beluisteren van dit album wil ik me toch weer wat meer in deze band gaan verdiepen. Ik heb "Nine Lives" en "Hi Infidelity" hier liggen, maar kan me er niet heel veel meer van herinneren.
Toch laten de mannen van REO Speedwagon onder aanvoering van de iconische Kevin Cronin hier horen dat ze een aantal prima nummers op hun naam hebben staan.
Ik moet zeggen dat het licht slissende stemgeluid van Cronin mij helemaal niet stoort, sterker nog: ik kan er best van genieten.
"Take It on the Run", "Back on the Road Again" en "Ridin' the Storm Out" zijn naar mijn mening de hoogtepunten van dit sterke live album waarop de klasse van deze in NL ondergewaardeerde band goed te horen is!