menu

Queensrÿche - The Art of Live (2004)

mijn stem
2,58 (13)
13 stemmen

Verenigde Staten
Rock / Metal
Label: Sanctuary

  1. Tribe (6:09)
  2. Sign of the Times (3:39)
  3. Open (4:41)
  4. Losing Myself (4:08)
  5. Desert Dance (4:15)
  6. The Great Divide (4:39)
  7. Rhythm of Hope (3:37)
  8. My Global Mind (4:19)
  9. Roads to Madness (5:09)
  10. Della Brown (6:21)
  11. Anybody Listening? (6:48)
  12. Breaking the Silence (4:38)
  13. The Needle Lies (3:14)
  14. Best I Can (5:30)
totale tijdsduur: 1:07:07
zoeken in:
avatar van Sinner
2,0
Zwakke en behoorlijk overbodige live plaat. Om drie jaar na Live Evolution alweer een nieuwe live cd en dvd uit te brengen gaat wel een beetje ver. Zeker als het geluid zo zwak is als op The Art Of Live. (de dvd show is overigens ook al niet veel soeps).

Mischien wel de moeite voor die-hard fans die per sé alles in hun kast moeten hebben, maar de rest kan hier gerust aan voorbij gaan. Die paar nieuwe tracks zijn echt niet de moeite om in een live uitvoering te hebben.

avatar van Metal-D78
Eens met Sinner.
Queensryche is over the hill..... Echt jammer want lang was dit een favoriet bandje van mij. Ik heb de dvd ooit kado gekregen; bedankt gezegd en uit fatsoen 1 keer gedraaid....

avatar van James Douglas
Hoe pijnlijk het voor me ook is, ik ben toch in staat die woorden te beamen. Queensrÿche is 'over the hill'. Vroeger liep men vooruit en kwam men altijd met een album voor de dag die haaks stond op haar voorganger. Het laatste en mooiste voorbeeld daarvan vind ik 'Promised Land'. Daarna is het ergens misgegaan. Ooit liepen ze uit de pas of voorop, nu beweegt men in de marge.

Joy
je kan niet immer pieken en vooruitstrevend zijn

dit is puur zakkevulle

avatar van James Douglas
Groei houdt, ook in muzikale zin, een keer op, blijkbaar. Jammer, dat het bij Queensrÿche zo schrijnend is gebleken. De muzikale stagnatie of zelfs achteruitgang hangt een beetje samen met dit soort dubieuze liveplaten.

avatar van sinkthepink
3,0
Ik ben ook geen fan van de platen na het verterk van Chris DeGarmo (hoewel Hear In The Now Frontier ook al beroerd was!), maar moet zeggen dat deze plaat erg goed klinkt voor een live plaat. Alleen Geoff Tate klinkt zwaar onder de maat !

avatar van The_CrY
1,5
Heb deze plaat aangeschaft vanwege de Tribe-nummers die erop stonden. Het is dat hij heel goedkoop op eBay was te vinden, maar anders zou ik het nooit hebben gedaan. Zoals genoemd is het gelijk erg zwak en het klinkt allemaal erg lam. Een slechte 1 april grap.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:14 uur

geplaatst: vandaag om 01:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.