Toppers - In Concert 2013 (2013)

Label: NRGY

1. Ouverture (1:05)
  2. 1001 Arabian Nights (1:11)
  3. Euphoria (2:58)
  4. Wals Lekker Mee Medley: Zo Tussen de Mensen / Ik Verscheurde Je Foto / een Man Mag Niet Huilen / Je Loog Tegen Mij / in de Hemel / Oh Wat Is het Toch Fijn Om Gelukkig Te Zijn (5:52)
  5. Love Medley 2013: Don't Dream It's Over / You / Love Is All Around / the Living Years / (6:08)

met Studenten Frank Sanders Akademie

6. Classic Sing a Long: Chianti Song / Torreador / O Solo Mio / Au Fond du Temple Saint / Amigos Para Siempre (6:09)

met Ernst Daniël Smid, Rene Froger en Studenten Frank Sanders Akademie

7. ABBA Medley 2013: Summer Night City / Money, Money, Money / the Winner Takes It All / Does Your Mother Know / Chiquituita / Thank You for the Music (6:17)
  8. Country Medley 2013: Rhinestone Cowboy / Stand by Your Man / Jambalaya / Island in the Stream (6:06)

met Grant & Forsyth

9. Echte Vrienden (3:12)

met Jan Smit

10. Billy Joel Medley: Piano Man / She's Always a Woman / (5:04)
  11. Jordaan Medley 2013: Geef Mij Maar Amsterdam / een Pikketanussie / aan de Voet van de Ouwe Wester / Oh Johnny / Zo, Zo, Zo Is de Jordaan / bij Ons in de Jordaan (5:41)

met Najib Amhali

12. All Time Disco Medley: Don't Stop Til You Get Enough / Dirty Old Man / You and Me / Yes Sir I Can Boogie / Crying at the Discotheque / (6:00)
  13. Andre Hazes Medley 2013: Jij Bent het Leven voor Mij / Waarom / Diep in Mijn Hart / Ik Heb de Zomer in M'n Bol / het Laatste Rondje (6:18)
  14. Guus Meeuwis Medley 2013: Verliefd Zijn / Zo Ver Weg / Geef Mij Nu Je Angst / Per Spoor / het Is een Nacht / Brabant / T Dondert en het Bliksemt (6:01)
  15. 1001 Nacht (3:34)
  16. Dance Medley 2013: Explode / Don't Stop the Music / DJ Got Us Fallin in Love / Hello / Gangnam Style / Titanium (5:21)
  17. Soul Medley 2013: Signed, Sealed Delivered / Reet Petite / What a Wonderful World / You Keep Me Hanging on / Dancing in the Street (5:27)
  18. Eloise (5:20)
  19. 3JS Medley: Betekenis / Je Vecht Nooit Alleen / Wiegenlied (5:16)
  20. Rock Medley 2013: Far from Over / the Eye of the Tiger / Viva la Vida / Wonderwall / Lola (6:06)
  21. Latin Fiesta Medley: Living la Vida Loca / the Ketchup Song / Macarena / Mambo No. 5 / Night Like This (5:29)
  22. Tavares Medley: It Only Takes a Minute / More Than a Woman / Don't Take Away the Music / Heaven Must Be Missing an Angel (6:31)

met Tavares

23. Daar Sta Je Dan (4:01)
  24. Juffrouw Toos (4:01)
  25. Vengaboys Medley: We Like to Party / Kiss / We're Going to Ibiza / Boom Boom Boom Boom / Hot Hot Hot (6:11)

met Vengaboys

26. 90's Medley: Everybody's Free / Please Don't Go / What Is Love / Rhythm of the Night / Gypsy Woman (La da Dee la da da) / Finaly / Allways There / Touch Me There (6:06)
  27. Polonaise Medley: Als het Gras 2 Kontjes Hoog Is / Als het Om de Liefde Gaat / Mooi Man / Geef Mij de Liefde en de Gein / Willempie / een Kus van U Meneer / Kijk Eens in de Poppetjes van Mijn Ogen / Leo / Oranje Boven (6:04)
  28. Party Knallers Medley: Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen / the A-team Theme / Jij Bent de Zon (6:20)
  29. Love Is All (4:09)
avatar van nlkink
Dit moet hun meesterwerk zijn. Heeft een waardering van 3. De rest zit ruim onder de 2.
Bij ons thuis is ook een Toppers CD het huis in geglipt. Die staat hier niet op MuMe. Kerst Met De Toppers. Gratis via een supermarkt actie. Op een dag lagen er zelfs twee. Eentje heb ik al het huis uit gesmokkeld en in de grijze container geflikkerd. Heb mijn vrouw € 10,-- gegeven en verteld dat ik 'm verkocht heb aan een homoseksuele collega die alles van de Toppers/Gerard Joling/Gordon/LA The Voices verzameld.
Die collega bestond echt maar hij had wel een betere smaak dan ik 'm had toegedicht.

avatar van bikkel2
Goed bezig nlkink. Op afstand houden die zooi !

Mssr Renard
Dit is hun beste. Hierna wordt het toch minder. Prachtig hoe deze heren jazz en folk en psychedelica omsmeden tot een geheel nieuwe stroming. Avantgarde op zijn best!

avatar van liefkleinhertje
de versie uit 2006 duurt slechts een uur dat maakt het wat dragelijker want zoveel psychedelica is een beetje teveel van het goede.
Tijdens het laatste nummer schijnt Ronnie James Dio uit de dood te zijn opgestaan om het concert te beeindigen maar zover ben ik nooit gekomen.