One Direction - Midnight Memories (2013)

Label: Syco

1. Best Song Ever (3:22)
  2. Story of My Life (3:05)
  3. Diana (2:55)
  4. Midnight Memories (2:50)
  5. You & I (3:10)
  6. Don't Forget Where You Belong (3:01)
  7. Strong (2:52)
  8. Happily (2:36)
  9. Right Now (3:32)
  10. Little Black Dress (3:45)
  11. Through the Dark (2:59)
  12. Something Great (3:15)
  13. Little White Lies (3:22)
  14. Better Than Words (3:07)
  15. Why Don't We Go There * (2:54)
  16. Does He Know * (2:59)
  17. Alive * (2:41)
  18. Half a Heart * (3:09)
  19. One Way or Another (Teenage Kicks) * (2:39)
  20. Little Things [Live] * (3:47)
  21. Best Song Ever [Kat Krazy Remix] * (3:06)
avatar van hond racisme
adri1982 schreef:
Sorry, dit is behoorlijk slecht. 'Best song ever' . Lijkt meer op grootheidswaan, vindt ik).

Zoek de tekst eens op zou ik zeggen.

avatar van Rudi S
Precies, gaat over een liedje van Sonic Youth

Hunter
Vind oprecht die nieuwe single (Story of My life?) mooi.. Moet kunnen.

avatar van Arrie
De nieuwste single is Midnight Memories, maar het zou natuurlijk ook kunnen dat je nog de vorige, Story of My Life, bedoelt.

Hunter
Arrie schreef:

Bedoelde inderdaad dan de oude single.

avatar van tbouwh
Matig, en misschien zelfs nog minder dan voorgangers Take Me Home en Up All Night. Best Song Ever is nog wel een leuke plaat, alhoewel de titel van arrogantie en verregaande ambitie getuigt, maar daarna is Midnight Memories een plaat zonder hoogtepunten. Het ene na het andere nietszeggende popliedje komt voorbij. Enkel het laatste bonustrackje, Half a Heart, was aardig te doen. Hier heb ik echter wel 17 tracks op moeten wachten. Nee, dit is em niet voor mij. Meer dan 2* kan ik niet geven.

avatar van wilbur
tbouwh schreef:

Volgens mij klopt jouw redenering niet. Ze zingen volgens mij "we danced all night to the best song ever" . Dat kan natuurlijk nooit dit nummer zijn want die werd natuurlijk pas na deze nacht geschreven.

avatar van tbouwh

Daar zit wat in:)

avatar van Gloeilamp
wilbur schreef:

Klopt. Veel mensen zouden eens wat beter naar de tekst moeten luisteren.

avatar van adri1982
wilbur schreef:

Maar hadden ze dan de titel van de plaat 'Best song ever' dan niet beter een andere naam kunnen geven? Bijvoorbeeld: 'We danced all night to the best song ever' of 'We danced to the best song ever'. Ikzelf vind 'Best song ever' nogal arrogant overkomen. Maar goed, ik zal dit album nog eens een herkansing/luisterbeurt geven, misschien dat het deze keer wel meevalt en dat ik een wat hogere cijfer uit kan delen.

avatar van adri1982
Niet zo slecht. De eerste twee nummers hebben wel wat, maar daarna is het album niet veel meer dan aan te horen. Ik doe er een halve ster bij, dus 2.

avatar van coldwarkids
Toen ik de single Little Black Dress hoorde dacht ik ff Kiss of dat soort bands te horen. Maar kon niet geloven dat het 1 Direction was. Knap liedje voor deze gay boysss

Coldwarkids, plaats jij onder een album van Stevie Wonder ook " best ok voor een blinde" ? Of onder dat van Michael Jackson "niet slecht voor een zwarte!" ?

Als dit jou manier is van complimenten uitdelen zou ik als ik jou was lekker je mond dicht houden.

avatar van Gloeilamp
jcelineba schreef:

Mee eens. Vind een 'knap liedje voor deze gay boys' maar een raar soort compliment (?) voor deze gasten. Dat het niet jouw soort muziek is kan ik begrijpen, dat is het voor mij ook niet, maar alles wat je niet bevalt als 'gay' bestempelen is natuurlijk de grootste onzin.