Hardline - Live at the Gods Festival 2002 (2003)

1 stem

4. Everything (4:14)
  5. Face the Night (4:30)
  6. Takin' Me Down (4:51)
  7. Weight (3:27)
  8. In the Hands of Time (8:04)
  9. Only a Night (4:10)
  10. I'll Be There (4:01)
  11. Drums Solo (4:13)
  12. Rhythm from a Red Car (5:24)
  13. Keyboards Solo (3:00)
  14. Dr. Love (6:54)
  15. Hypnotized [Studio] * (4:30)
  16. Only a Night [Acoustic] [Studio] * (3:46)
  17. Mercy [Studio] * (3:48)
jakkepoes
Registratie van een concert uit 2002 waar ze de headliner waren. Het concert stond als laatste gepland en door technische problemen waren bepaalde microfoons van de achtergrondzangeressen en zanger niet meer helemaal in orde. Tijdens het nummer Face the night loopt zanger Johnny Gioeli woedend naar achteren om dit de technici mee te delen waarna hij weer onverstoorbaar door gaat. Josh Ramos is lekker bezig op gitaar.
Omdat ik een enorme fan ben van ze vind ik het natuurlijk prachtig maar liefhebbers van een enthousiaste stevige AOR band komen volledig aan hun trekken.

avatar van gigage
Goeie strot heeft die zanger die ik eigenlijk alleen ken van Sonic Heroes op de Wii en Axel Rudi Pell. Ik zal er eens een luisterbeurtje aan wagen, soon.

avatar van jailhouserocker1
Gioeli is inderdaad toch wel een van de beste hardrockzangers van de laatste jaren, al is hij voornamelijk bekend bij de insiders. Hij verdient echter een grotere bekendheid.