Frank Stallone - Frank Stallone (1984)

Label: Polydor

1. Runnin' (3:32)
  2. Music Is Magic (3:13)
  3. Love Is Like a Light (3:57)
  4. Darlin' (3:23)
  5. If We Ever Get Back (3:25)
  6. Far from Over (3:16)
  7. She's So Popular (3:23)
  8. Once More Never Again (3:25)
  9. I Do Believe in You (3:41)
  10. Fly Together (4:25)
DutchViking
Frank Stallone is het broertje van Sylvester. Bij toeval ontdekte ik het nummer Far from Over, een redelijk maar niet bovengemiddeld nummer dat mij nog het meest deed denken aan Survivor en REO Speedwagon. De cd als geheel ken ik niet overigens.

avatar van musicfriek
Dat had ik nog niet gezien dat hij het broertje van is... tering, echt sprekend die twee!

avatar van Kos
Kos
Hehe, Far from Over is echt ultiem eighties .

avatar van gemaster
Ik zag laatst die clip op The Box voorbij komen. Ik zat te zoeken naar de hook, maar die was er gewoon niet. Ongelooflijk slecht nummer.

avatar van musicfriek
De acteerkwaliteiten van zijn broer en de zangkwaliteiten van hem zijn goed vergelijkbaar... Helemaal niks dus.

avatar van HammerHead
Ik vind z'n broer in slow motion altijd erg goed: "Nooooooo!"

Misschien moet je dat met deze plaat ook proberen.

DutchViking
Ik denk dat Sylvester beter kan gaan zingen en Frank acteren. Misschien dat het dan beter wordt...

avatar van gemaster
HammerHead schreef:
Ik vind z'n broer in slow motion altijd erg goed: "Nooooooo!"

Misschien moet je dat met deze plaat ook proberen.

Adriaaaaaaaaaan!

gemaster schreef:

Adriaaaaaaaaaan!

Kos schreef:
Hehe, Far from Over is echt ultiem eighties .

Word, man, word...

DutchViking
Afgelopen week de plaat in zijn geheel tot mij door laten dringen, maar werd er niet echt vrolijk van...

avatar van monique
1,0
alleen ''far from over'' is een aardig nummer op dit album,de rest is ronduit slecht,maar goed dat hij maar 1 album heeft gemaakt

avatar van Paalhaas
Zonder gein: Far from over is een goed nummer.

avatar van Paalhaas
Tja, bier, hè. Da's dus wel een geintje.

avatar van BlauweVla
Dronken mensen spreken de waarheid, toch?

avatar van Paalhaas
Ja, klopt. Ik heb dit waarschijnlijk uit nostalgische overwegingen neergetypt.

Broer Konijn
Het broertje van Broer Konijn had altijd een broertje dood aan de acteerprestaties van het broertje van Frank, maar zijn broertje (ik) kan nu hetzelfde zeggen over de muziek van diens broertje. Zeer gedateerd, slechte nummers, ik was de songs al vergeten voordat ze afgelopen waren.

avatar van Bubblez
monique schreef:

Hij heeft NEGEN albums zelfs. Dit is de eerste.

Tja dit kan dus niet, 5 sterren voor far from over