Therapy? - Shameless (2001)

Label: Ark 21

1. Gimme Back My Brain (2:37)
  2. Dance (4:04)
  3. This One's for You (3:45)
  4. I Am the Money (3:24)
  5. Wicked Man (3:49)
  6. Theme for Delorean (4:37)
  7. Joey (4:02)
  8. Endless Psychology (3:54)
  9. Bonkfied (2:31)
  10. Body Bag Girl (3:26)
  11. Tango Romeo (3:02)
  12. Stalk and Slash (2:23)
avatar van andré
een van de grootste tegenvallers in mijn cd-collectie. Wat is dit toch een ontzettend klotealbum zeg...

Goed album!

Beter als Suicide Pact- You First

Gimme back my brain met die lekkere riff en het tot meezingen uitnodigende refrein is het enige werkelijk goede nummer van deze plaat. In vele andere liedjes - Dance, This one's for you, Theme for Delorean - vallen de vele herhalingen op. Body bag girl is wel erg melig. Wicked Man klinkt de eerste keer nog wel goed, maar valt na herhaaldelijk luisteren door de mand.
Dit is gemiddeld genomen het zwakste sinds Therapy?'s debuut.

avatar van Tijn79
Behalve Gimme Back...zijn er eigenlijk geen uitschieters op deze ietwat kleurloze plaat
en dat terwijl de single (cd & vinyl) van Gimme Back zo heerlijk veelbelovend waren..

Merkwaardig dat lage cijfer. Ik vind het een prima album.
Ze hebben echt een eigen stijl, lekker pakkend ook.
Hierna luisterde ik naar Trouble gum en High aniexty en die vielen me juist tegen))!:

avatar van LucM
Troublegum en Infernal Love vond ik nog prima albums maar dit is net hun voorganger Suicide Pact: You First buiten een paar nummers (Gimme Back My Brain bv.) banale en kleurloze rock met meer geschreeuw dan inspiratie en melodie, de titel vind ik hier wel gepast. Wat is er toch aan de hand met de rock anno 2001?

avatar van freakey
SPEEDROCK schreef:
Merkwaardig dat lage cijfer. Ik vind het een prima album.
Ze hebben echt een eigen stijl, lekker pakkend ook.

Is inderdaad helemaal niet zo veel mis mee... ik heb deze lang niet beluisterd vanwege het negativisme hier... maar ben blij dat ik het uiteindelijk wel heb gedaan... niet hun beste... maar hartstikke genietbaar punkerig rock plaatje....

avatar van frolunda
Niet zo slecht als je door het lage gemiddelde hier zou vermoeden.Vooral in het begin staan er met Gimme back my brain,This one's for you en I am the money enkele goede nummers op.Het tweede gedeelte is met uitzondering van het aardige slotakkoord Stalk and slash inderdaad wat minder sterk.

avatar van Brutus
1,0
Slechtste album tot dan toe van Therapy! Bagger.

avatar van Supersid
Rare ontwikkelingen hier, want ondanks het lage gemiddelde gewoon een redelijke maar genietbare Therapy plaat.