SWV - New Beginning (1996)

R&B
Label: RCA

1. New Beginning (Interlude) (1:54)
  2. You're the One (4:43)
  3. Whatcha Need (3:52)
  4. On & On (3:54)
  5. It's All About U (3:45)
  6. Use Your Heart (4:49)
  7. Where Is the Love (Interlude) (2:02)
  8. Fine Time (4:32)
  9. Love Is So Amazin' (6:00)
  10. Use Your Heart (Interlude) (1:34)
  11. You Are My Love (4:55)
  12. I'm So in Love (5:26)
  13. When This Feeling (4:23)
  14. What's It Gonna Be (4:31)
  15. That's What I'm Here For (4:49)
  16. Don't Waste Your Time (3:57)
  17. Soul Intact (Interlude) (1:47)
avatar van principal2000
You're The One heeft echt een fijne hiphop-beat. Lijkt wel Premo (is het niet). Verder een zeer prettig album van deze dames die eigenlijk stiekem niet zo heel goed kunnen zingen. Op dit album beginnen ze uptempo om vanaf nummer 7 enkel slow jams te brengen. Ik ben in dit geval een zwijmelaar en luister vooral de slomere nummers. Dit album heb ik grijs gedraaid in mijn r&b periode. Ik kan het nu nog zeker wel waarderen, maar ik weet niet of nostalgische gevoelens hier een rol in spelen. Ben benieuwd wat niet r&b-liefhebbers hiervan vinden (waarschijnlijk niet veel soeps). Het is en blijft wel 'standaard-r&b' uit de jaren '90.

Een prachtig album. Goede vocalen. Sterke melodieën, gladde producties. Blijft een favoriet van mij. Terwijl ik nou niks meer met R&B heb.

avatar van pureshores
hmmm ik vind deze minder dan het debuut en Release some tension vind ik toch wat leuker. Maar Use your heart is wel 1 van hun beste ballads. You're the one was de hit en de 2e single was de domste single keuze It's all about you. Hier zakte het commerciele succes buiten Amerika al een stuk waar acts als TLC wel mega acts werden