MaYaN - Antagonise (2014)

Label: Nuclear Blast

1. Descry (2:14)
  2. Bloodline Forfeit (4:15)

met Floor Jansen

3. Burn Your Witches (5:39)

met Floor Jansen

4. Redemption [The Democracy Illusion] (6:07)
  5. Paladins of Deceit (National Security Extremism Part 1) (6:16)
  6. Lone Wolf (5:55)
  7. Devil in Disguise (4:59)
  8. Insano (2:57)
  9. Human Sacrifice (6:10)
  10. Enemies of Freedom (7:09)
  11. Capital Punishment (4:41)
  12. Faceless Spies (National Security Extremism Part 2) (8:09)
avatar van jasper1991
Quarterpast heb ik nooit gehoord, maar na het lezen van de biografie en de ideeën van de band ben ik nu toch wel geboeid. Dit album ga ik denk ik wel beluisteren. De gave hoes werkt ook niet tegen.

avatar van Dr.Pat
Ben erg benieuwd, vond de eerste ook al erg goed. Metalfan is lovend. In De Helling eens meemaken voor een eerste luisterronde.

avatar van namsaap
Het vorige album vond ik erg goed. Over dit album lees ik tot op heden alleen lovende recensies. Ben erg benieuwd

avatar van james_cameron
Dit tweede album doet een aantal dingen beter dan het debuut, vooral op het gebied van groove en flow, maar toch is dit niet de gehoopte overtreffende trap geworden. De songs zijn meer op elkaar afgestemd en door de prima produktie klinkt alles optimaal goed, maar het materiaal is weinig verrassend en het zangwerk (vooral in de hogere regionen) werkt me nog steeds sporadisch op de zenuwen. De grunts kunnen er mee door, dat wel.

avatar van namsaap
Vanmorgen de beide MaYaN-albums na lange tijd weer de revue laten passeren. Dit album begint prima maar kan me over de hele linie toch te weinig boeien. Wat dat betreft hoor ik het debuut toch liever. Halfje eraf.