Courtney Marie Andrews - On My Page (2013)

Folk / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Woman of Many Colors (3:10)
  2. This Time (3:06)
  3. It Keeps Going (4:20)
  4. Blue Woman (2:58)
  5. Haven't Seen It (4:46)
  6. 500 Nights (4:19)
  7. Fall City (4:33)
  8. Paintings from Michael (3:11)
  9. On My Page (5:32)
  10. Left-Handed Angel (5:28)

avatar van Jasper
Deze vrouw is pas geleden vastgelegd door Loose (Europa) en Mama Bird (VS). Dat zijn mijn favoriete labels, dus was wel benieuwd naar wat ze kon. Dit album opgezet, en daar valt me niks van tegen.

Prachtig dit, zeker 4 sterren waard. En pas 25 jaar. Komt binnenkort met een nieuw album ("Honest Life"), haar eerste bij bovengenoemde labels. Kijk daar nu al naar uit!

avatar van Lura
Overigens zijn haar eerste albums, duidelijk gevuld met andersoortige muziek, Jasper. Zelf vind ik Painters Hand and a Seventh Son haar mooiste, maar ik betwijfel ten zeerste of het ook jouw smaak zal zijn.

avatar van fabrice
Ik las op haar Facebook pagina dat dit album op 25 augustus opnieuw uitgebracht wordt (ook op vinyl!) door Loose Music in Europa.
?

avatar van Zwaagje
fabrice schreef:
?

En zo ben ik ook bij deze terecht gekomen; ik ken haar sinds de nieuwste plaat. Ik kan van deze ook genieten, alhoewel ik de opvolger wat meer uitgesproken en dynamischer vindt. 4.0* album voor mij.

avatar van Zwaagje
Ik begin deze steeds meer te waarderen en verhoog met een halfje.

avatar van Gladius
Idem. =)
Zo mooi die stem, en zoveel gevoel erin. Blue Woman, This Time en vooral Haven't Seen It vind ik prachtig.