De Mosselman - Mosselmania (1997)

Dance
Label: XSV

1. Opzij (4:12)
  2. Mossels [Live] (5:18)
  3. De Kruimeldief (1:26)
  4. Mosseleter (The One and Only) (4:45)
  5. Let's Make Some Fuckin' Noise (5:54)
  6. Newsflash (0:58)
  7. Mosselmania (3:51)
  8. Apesigaar (0:15)
  9. In Holland Staat een House (3:02)
  10. Een Zak Friet (0:08)
  11. De Zevensprong (3:06)
  12. Nietmachine (1:08)
  13. Opzij [Hardcore Versie] (4:23)
  14. Ngelemingelemangelemotje (0:09)
  15. Tietris (4:45)
  16. The Joker (5:31)
  17. Mossels [Hardcore Versie] (5:15)
  18. Red de Mossel!!!! (1:55)

Zuurpruim

avatar van Kos
Kos
Weet je wel hoe erg dit is.

Best wel ja .

Werd wel eens gedraaid in X-Dating, het radiochaos programma van de 90s. Elke week werd daar een EP of CD fysiek vernietigd, geloof dat deze er een keer bij was .

Heb er zelfs een paar MP3s van geloof ik

avatar van BoordAppel
Mossels is gewoon geniaal hoor .

WTF ?

Dit album doet me nogal aan Pet Sounds denken. Weet niet waarom.

avatar van c-moon
Kan me hier nu iemand vertellen wat dit is? Wat moet ik me hier bij voorstellen?? Afgrijselijk schlagermuziek?? Hollandse house??? Het lijkt in elk geval absoluuut NIET mijn ding te zijn..

avatar van Onderhond
Niet serieus bedoelde gabber/hardcore.

avatar van c-moon
oei, écht mijn ding niet dus

avatar van T.O.
Doet me denken aan die tijd dat het label Mecado elke maand een aantal cd's met dit soort troep uitbracht. Toen was het uit met de commerciële populariteit van gabber.

avatar van gemaster
hahaha, ik had niet durven dromen dat ik zoveel zou losmaken met mijn toevoeging.

Ik zat gisteren te zoeken naar het nummer 'Mossels' van De Mosselman en toen stuitte ik op zijn gehele album. Ik heb er een paar nummertjes van zitten luisteren, maar nergens wordt het niveau van 'Mossels' gehaald. Hoewel de Herman van Veen cover 'Opzij' erg in de buurt komt.

avatar van Nicolage Rico
Het is niet serieus bedoelt en zeker niet serieus te nemen. Wat een ***-"muziek". De clip van "Mossels" is nog slechter dan het nummer zelf. Ook best vies, trouwens....

avatar van gemaster
Haha, die clip heb ik gisteren ook nog even gekeken, hilarisch!

avatar van Goodfella
Mensen, wat een serieuze reacties allemaal, dit is toch compleet gewéldig!? Verreweg de leukste commerciele act act uit de hoogtijdagen van de happy hardcore. 4*

Mojo Pin
Ik weet waar hij woont.

avatar van linn
owja vertel? dan schiet ik m neer dat vervelende mosselgeval

Mojo Pin schreef:
Ik weet waar hij woont.

Dan kennen wij hem samen.

Mojo Pin
linn schreef:
owja vertel? dan schiet ik m neer dat vervelende mosselgeval

In Scheveningen. Maar niet doen hè.

Waarom zo'n nadruk op nederland :S

DwarreI
De mosselman woont net als ik in Sliedrecht hoor Ik ben in 1997 nog een handtekening bij hem thuis wezen halen

Dat is me nog eens wat.

avatar van T.O.
DwarreI schreef:
Ik ben in 1997 nog een handtekening bij hem thuis wezen halen

Melle K
Haha deze was ik al weer vergeten.

hakkûh op klompen

avatar van Tribal Gathering
hakkûh schreef:
hakkûh op klompen

dat doet me denken aan.....Kaplaarzen

Dingetje

avatar van Paalhaas
Mossels is werkelijk een briljant nummer. Vooral vocaal een absolut meesterwerk.

rubbere kaplaarzen

de mosselman (sander scheurwater)hield voor hij de mosselman was al van mossels en hij zat ook in Human Resource en de mosselman was een keer het liedje aan het zingen van ken jij de mosselman en ze vonden het wel grappig klinken toen kwamen ze op het iedee om dat nummer mossels voor de gein uit te brengen en zo was het begonnen

avatar van horned_reaper
0,5
dit nemen de mensen toch niet serieus ?

god wats become of us