Venice - What Summer Brings (2013)

Label: Lennon

17. Don´t Give Up on Me
  18. The Way That I See You
  19. The Go to Guy
  20. High So High
Jammer jammer. Waarom 2 cd's terwijl er maar een handvol goede songs op staan? Al sinds Spinart hebben ze geen sterke cd uitgebracht. Het lijkt of de songwriterstalenten zijn opgedroogd. Vreemde geforceerde arrangementen moeten de boel oppimpen maar helaas... het blijft, ook na veel beluisteren, een dwangmatige plaat met veel zwakke nummers en een paar juweeltjes. Ik maar zelf maar een kort "the best of What Summer Brings"- cd'tje.
Zij blijven mijn favoriete band, en zullen ze ook blijven, maar komop jongens! Kom eens met een waardige opvolger van Spinart!