Venice - Born and Raised (1997)

Country / Folk
Label: Vanguard

1. That's the Way It Is (5:33)
  2. When I Get over You (3:42)
  3. Never Coming Back (3:50)
  4. If I Were You (4:06)
  5. Cool Me Down (3:16)
  6. Bring on the Next One (4:28)
  7. Bad Timing Song (5:19)
  8. Starting Here Again (3:23)
  9. For a Kiss (3:42)
  10. Running Home (3:58)
  11. Rivers Never Run (4:07)
  12. Baby's Calling (6:47)
  13. Circus in Town (5:16)
  14. Time on My Hands (4:55)
  15. Oh Yeah, Oh Well (2:41)
  16. We're Still Here (2:45)
Prima westcoast plaat dit met goede, overtuigende songs en dito CNSY sound. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, maar eerlijk is eerlijk, deze plaat kent gewoon een aantal sterke nummers. Hierna ging deze groep toch gevaarlijk richting muzak.

avatar van Tonio
Ken dit album al vanaf dat het uitkwam. Venice is altijd vrij onbekend gebleven in hun thuisland, maar in Nederland zijn zij (nog) altijd erg populair. Concerten waren er regelmatig en zijn altijd goed bezocht.

Naast de echte fans is er echter ook een groep die dit album erg fraai vind, maar alles wat daarop volgde toch een of meerdere slagen minder. Ook ik behoor tot die groep.

Doet niets af aan het feit dat ik dit album zeer regelmatig draai en er telkens weer veel plezier aan beleef.