After the Burial - Wolves Within (2013)

Label: Sumerian

5. Nine Summers (4:56)
  6. Virga (4:14)
  7. Neo Seoul (3:58)
  8. Parise (4:25)
  9. A Wolf Amongst Ravens (5:08)
avatar van Don Cappuccino
Lees mijn recensie van Wolves Within op Zware Metalen.

Sumerian Records is al een tijd één van de grootste labels voor deathcore, metalcore, progressieve metal en djent. Een van de namen die al lang op het label bivakkeert is After The Burial en Wolves Within is alweer de vierde plaat...

avatar van james_cameron
Grootste struikelblok betreffende dit album is de zwakke produktie, waardoor de songs niet optimaal uit de verf komen. De mengeling van metal- en mathcore is absoluut de moeite waard, met vele interessante details, vooral qua gitaarwerk, maar je denkt continu 'dit had veel beter en vooral vetter moeten klinken'. Jammer, want zo wordt het nooit echt wat met deze band, die al jaren aan de weg timmert maar vooralsnog niet is doorgebroken.