Krokus - Metal Rendez-vous (1980)

Zwitserland
Label: Arista

1. Heatstrokes (4:00)
  2. Bedside Radio (3:18)
  3. Come On (4:23)
  4. Streamer (6:38)
  5. Shy Kid (2:30)
  6. Tokyo Nights (5:51)
  7. Lady Double Dealer (3:12)
  8. Fire (6:02)
  9. No Way (4:00)
  10. Back-Seat Rock 'N' Roll (3:12)
Ja, ik heb ook op vinyl. Wat is issie lekker fire

Tidalwave
Één van de albums die ik door het radioprogramma 'Betonuur' indertijd ontdekte en de LP kocht. Idd in 1980.

Ja top! Altijd genoten van deze band. Weet nog als de dag van gisteren dat Metal Rendez-vous uitkwam.
Daarna ook een aantal sterke albums (Hardware, One Vice At A Time en Headhunter)

Ze toeren nog steeds met oud gedienden MARC STORACE, CHRIS VON ROHR en FERNANDO VON ARB, helaas doen ze live niet veel in Nederland. Jammer!

Aan deze plaat heb ik, naast 'the best of' wel voldoende aangezien de beste nummers van deze 'best of' ook op deze plaat staan.

avatar van vielip
De 3 albums die na deze komen erbij en je hebt het beste van deze symphatieke Zwitserse band wel in huis. Head hunter is denk mijn persoonlijke favoriet samen met deze.