Hitzone 20 (2002)

Alternatieve titel: TMF Hitzone 20

Label: Universal

1. Fat Joe - What's Luv? (3:47)

met Ashanti

2. Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes (3:33)
  3. Enrique Iglesias - Escape (3:27)
  4. Sophie Ellis-Bextor - Murder on the Dancefloor (3:46)
  5. Kylie Minogue - Love at First Sight (3:55)
  6. Kate Ryan - Désenchantée (3:38)
  7. Ashanti - Foolish (3:43)
  8. K-Otic - Falling (3:28)
  9. Christina Milian - When You Look at Me (3:43)
  10. Within Temptation - Mother Earth (4:00)
  11. Brainpower - Dansplaat (3:12)
  12. Kane - Rain Down on Me (4:03)
  13. Shaggy - Me Julie (3:35)

met Ali G

14. Missy Elliott - 4 My People (3:31)
  15. Britney Spears - I Love Rock & Roll (3:06)
  16. Holly Valance - Kiss Kiss (3:24)
  17. Belle Perez - Me & You (3:35)

met Jody Bernal

18. Mary J. Blige - No More Drama (4:07)
  19. Jive Jones - Me, Myself & I (3:19)
  20. Marco Borsato - Zij (4:04)
avatar van Kos
Kos
Dit ziet er al wat beter uit dan deel 25

-Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes
-Kate Ryan - Désenchantée
-Mary J. Blige - No More Drama
-Kane - Rain Down on Me
-Sophie Ellis-Bextor - Murder on the Dancefloor
Dit zijn de enige nummers die ik nog enigzins kan waarderen de rest is bagger. 1,5 sterren

25 is beter

Zonde van je geld.

1,0
Daar heb je helemaal gelijk in jassonn. Maar weet je waar ik nou zo pissig om wordt? Dat die Hitzone cd's allemaal gekocht worden door kleine kinderen (niet jij tjeerd). Ze spenderen al hun zakgeld voor zo'n misbaksel van een cd. Als ik al hoor dat mijn zusje zegt dat ze die cd wil gaan kopen, dan ga ik hyperventileren. Dan zet ik al mijn principes opzij en pindakaas ik dat verrekte album. Simpelweg omdat ik gewoon niet wil dat zij ?25,- aan zoiets ergs besteed.

Diesel
Altijd nog beter dan geld uitgeven aan Slayer albums.

Smaken verschillen, Daan.

1,0
Dat begrijp ik ook nog wel. Maar ik snap niet wat er nou goed moet zijn aan deze cd. Het is gewoon troep.

Applaus, zelden zo'n kortzichtig bericht gelezen.

1,0
Wat zou ik nog moeten toevoegen aan wat ik resp. 5 en 8 berichtjes hierboven al geschreven heb? Een uitgebreide analyse per nummer ofzo? Ik heb gezegd dat ik 5 nummers nog enigzins kon waarderen, de rest vind ik niet om aan te horen. Omdat ik gewoon niet van dat soort liedjes hou. Zo lang genoeg?

avatar van Kos
Kos
1,4,5,9 en 18 kunnen ermee door

Omdat er mensen zijn die wél van die muziek houden. En daar ga je niet zachtzinnig mee om. Ik kan me heel goed voorstellen dat je je daardoor beledigd voelt.

1,0
En terecht, moet je maar niet van die troep houden...

1,0
Ik zeg alleen wat ik van de cd vind. Als er dan tegen mij gezegd word dat mijn mening kortzichtig is dan doe ik zo.

Ja, maar als jij zo stellig mensen probeert te overtuigen van je gelijk dan bén je ook kortzichtig.

Je bent niet je mening aan 't verkondigen, je geeft aan dat dat wat jij vindt de waarheid is en niets anders.

1,0
Dan begrijpen jullie mij verkeerd. Ik wil niemand aanvallen en ze moeten zich ook niet aangesproken voelen. Ze moeten voor hun eigen mening opkomen. En niet door te zeggen: "smaken verschillen, Daan". Moet dat achter elk bericht worden gezegd waarin een duidelijke mening uit voorkomt ofzo?

Het probleem is, zoals Hobbes al zei, dat je jouw mening presenteert als de waarheid. Omdat jíj dit album slecht vindt, mag je zusje het niet kopen? Het is niet mogelijk dat zij hier wél graag naar luistert?

@Daan: Nee, ik begrijp je niet verkeerd, maar bij jou is er geen enkele mogelijkheid tot discussie. Normaal is het bij iedereen duidelijk dat het hier om een mening gaat. Maar bij jouw berichten hier is dat totaal niet te zien.

1,0
Oh ja wel hoor, ze beluisterd het elke dag en daar ben ik nog blij om ook. Ik verwacht ook niet dat ze The Band of een filmscore gaat beluisten. Maar ik vind het absurd om er zoveel geld aan uit te geven. En ik heb helemaal niet gezegd dat je het niet mocht beluisteren.

"Ik vind het absurd om er zoveel geld aan uit te geven" klinkt al veel beter. Nú is er ruimte voor discussie.

CAPIpsv
Niet absurd, vind het juist wel goed uitgedacht, om van de beste platen in een periode en cd van uit te brngen. Niet altijd even goed, maar er staan best wel wat aardige platen op, idd ook verschrikkelijke platen, zoals bij hitzone 20, K-Otic , Mary J blige, Missy Elliot en Ashanti, is natuurlijk verschrikkelijk waardeloos, maar artiesten zoals Kylie Minogue, Ronan Keating, Enruque Iglesias, Within Temptation en Kate Ryan, zijn wel goed vind ik.

toch nog een 2,5#

avatar van Metalhead88
kopen? Gaan we schelden mensen???
MININOVA/ISOHUNT/TORRENTREACTOR, Hitzone 1-33, HOOPPEEKEEEEE!!!!

pfff....geld uitgeven voor Top40 nonsens....yeah right, dude, ik heb et puur gedownload voor de nostalgie uit groep 7 en 8 vroeger(voor mij nu ruim 6 jaar geleden), en ter documentatie eigelijk ook vooral...
Ik heb nu de eerste 20 in mn bibliotheek gezet, en het valt me duidelijk op dat het steeds slechter wordt...en steeds ranziger...iemand die DVD van Best OF Hitzone 2005 al es gezien....pffff, zonde van et schijfje...

Marcel²
Ook dit is weer een aardige Hitzone, alleen erg jammer van die totaal misplaatste Joan Jett cover van Britney Spears.

eazyfan
alleen de eerste is nog redelijk.

AFTP
Deze vind ik best wel leuk (vergeleken met de andere)

*dit komt om dat ik in 2002 in muziek begon teinterresseren

Kadafi
Voor mij geld het zelfde. Best leuke cd toch. In 2002 ging ik mijn eigen top 10 bijhouden van die commerciële zooi. Het begon met nummertjes als Ja Rule ft. Jennifer Lopez - I'm Real en DJ Sammy - Heaven. Dat werd in 2003 een top 20, en in 2005 een top 30, ik ben er pas mee gestopt eind 2006, toen ik ook al een jaar, oude maar minder/niet commerciële muziekalbums ging ontdekken. Mijn zoektocht naar 'goede muziek' is dus 2005 echt begonnen, en nog steeds niet geëindigd.

4. Sophie Ellis-Bextor - Murder on the Dancefloor
5. Kylie Minogue - Love at First Sight
6. Kate Ryan - Désenchantée
7. Ashanti - Foolish

Dat rijtje is erg leuk, met 1 van de twee leuke nummers van Kylie Minogue, die andere was met Robbie Williams: Kids. Oh, en 4 My People, maar dan de Basement Jaxx remix is ook een lekkere plaat.

Verder worden hier nummers gezongen door twee mooie (bloedgeile, lekkere) vrouwen. Christina Milian, nog mooier dan Holly Valance. Bij de gedachten aan de videoclips van deze twee dames zijn de nummers die ze zingen nog aardig om aan te horen, hoewel het eigenlijk niks is.

avatar van tnf
tnf
2. Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes

Gááááááááp....

3. Enrique Iglesias - Escape

Zielloze muziek, op maat gemaakt voor Sky Radio & consorten. Doorspoelen maar (eventueel door het toilet).

4. Sophie Ellis-Bextor - Murder on the Dancefloor

Best een grappig kitcherig liedje. Goed gemaakt (mooie stem ook). Wel vind ik de bijbehorende clip nog wat leuker.

5. Kylie Minogue - Love at First Sight

Leuke prefab. Wel érg gelikt en doordacht, maar met het verstand op nul is het goed te pruimen. Deze omschrijving geldt eigenlijk voor zowat alles wat ze sinds 2000 heeft gemaakt.

6. Kate Ryan - Désenchantée

Tot mijn grote schaamte vind ik het niet eens onaardig. De gemiddelde dance-cover is 100 x slechter, ik heb bij deze het gevoel dat er nog enige aandacht aan is besteedt.

11. Brainpower - Dansplaat

Een van m'n ergste 'guilty pleasures'. Sorry, ik vind het leuk. Lekker droog beatje, leuke synths. Het doet me trouwens een beetje denken aan Tony Scott's 'The chief'.

12. Kane - Rain Down on Me

Een van hun minst erge en dan doet het me nog steeds niks.

14. Missy Elliott - 4 My People

Ik vermoed dat hier die Basement Jaxx-remix mee bedoeld wordt; dat is de bekende versie. Gezellig en goed geproduceerd. Een liedje uit de categorie 'leuk cheesy'. Wel begeleid door een van de lelijkste videoclips ooit.

15. Britney Spears - I Love Rock & Roll

Hier mag ze jaren na dato alsnog voor gestraft worden. Hoewel: Ze heeft het momenteel al zo moeilijk...

17. Belle Perez met Jody Bernal - Me & You

Hier zijn geen woorden voor.

19. Jive Jones - Me, Myself & I

Echt zo'n figuur dat veels te lang nadacht over z'n liedjes en het juiste imago. Het komt alleen maar heel erg krampachtig over.

Ashanti - What's Luv vind ik ook niet onaardig. Een van de fijne commerciele urban-hits uit die tijd. Verder kunnen Kylie en Kate Ryan (volgens mij een van mijn meest gedraaide nummers uit die tijd) er ook prima mee door.

avatar van Kill_illuminati
Brainpower - Dansplaat was de zomerplaat voor mij die tijd

avatar van vin13
0,5
Sophie Ellis Bextor is het hoogtepuntje.