Green Lizard - Las Armas del Silencio (2006)

Label: Screan

1. Prologue: We March at Dawn (0:25)
  2. All You Have (2:09)
  3. Save Ourselves (3:30)
  4. Walk over Water (2:54)
  5. Fight When the End Comes (3:18)
  6. Changes (4:04)
  7. Bullets Are for Everyone (2:15)
  8. One Minute (2:26)
  9. One Last Kiss (4:42)
  10. Tomorrow (3:13)
  11. Gone Away (3:26)
  12. Epilogue: When Our Eyes Close (5:21)
avatar van Sammy
De eerste luisterbeurt op 3voor12 is veelbelovend!! Krachtige, pakkende, rockende nummers met de altijd even mooie stem van Remi. Album lijkt overigens iets meer in de richting van zijn laatste project The Original Soundtrack te zijn gegaan.

Ink
One Minute en All You Have (al langer bekend via myspace) zijn erg fijn, ook live. Vond het album op het eerste gehoor veel van hetzelfde, zal het nog een paar keer proberen.

Het zijn goede nummers, maar de kwaliteit ervan vind ik redelijk slecht. Ze kunnen het beter in Amerika opnemen waar de mensen tenminste weten wat ze doen.

Vind hem wel aardig.. Slecht opgenomen inderdaad.. Een beetje kleinzerig..

dimwit
Mentor van mijn broertje zou als bassist in deze band kunnen zitten, maar is voor het lerarenpad gegaan.. erg vreemd. Als je moet kiezen voor muziek of een stel opgroeiende koters lijkt me de keuze niet erg moeilijk.
Oh ja, heel goed album, en walk over water is een heel tof nummer.

avatar van james_cameron
Meest lekker in het gehoor liggende album van de band tot nu toe. Poppy rocknummers, transparant opgebouwd en geproduceerd. Niet overal even sterk en het niveau van de teksten blijft erg wisselend, maar toch een degelijk derde album.

avatar van Metalhead99
Ik moet me bij bovenstaand bericht aansluiten. Een degelijk derde album dat ik beter in het gehoor vind liggen dan de vorige (ik ken het debuut niet). Best een lekker poppy rock album zoals we eigenlijk al best vaak hebben gehoord. Niets nieuws, maar best aardig om eens naar te luisteren.