Driller Killer - Cold, Cheap and Disconnected (2002)

Zweden
Label: Osmose

1. Gotta Get a God (3:56)
  2. Breaking Traditions (3:49)
  3. Bds (2:37)
  4. Incommin' (3:38)
  5. As If! (2:26)
  6. Chemicaligula (4:38)
  7. Somenones Tomorrow (2:37)
  8. I Love Playing with Fire (Joan Jett) (3:07)
  9. Day of No Hope (2:59)
  10. Andisconnected (4:58)
  11. In the Name of Namedroppin (6:38)
avatar van Eddie
Lekkere crustcore is niet vies. Deze plaat rockt erg lekker weg. Ik was al onderde indreuk vna hun laatste werk maar deze vind ik denk nog wel beter. De plaat klinkt wat monder donker. Verwacht geen pret punk, maar gewoon heerlijk scherpe crustcore.

miloz
en wat houd crustcore precies in?

avatar van Eddie
Crustcore is een soort mengeling van Death metal en Buldozer punk en een flinke dozis hardcore

avatar van Lexicon Devil
Na ....and the winner is een tegenvaller voor mij.

avatar van mayhemblik
Heerlijke beukplaat, shaggie in de mondhoek, de lucht gitaar in de luchtversterker pluggen, luchtplectrum ter hand, volume op vol en je darmen uit je lijf luchtgitaren!!Als het album afgelopen is praat ik altijd nog even na met mijn lucht vrienden om daarna met mijn lucht vriendin het luchtbed in te duiken om eens lekker ouderwets te luchtn****n.

avatar van Lexicon Devil
Ik heb nog een mooie luchtgitaar te koop staan bij the way.

avatar van mayhemblik
Ik heb net op mijn lucht rekening gekeken en het zit er voorlopig effe niet in.