Het was toevallig dat ik bij het zien van deze platenhoes verder was gaan zoeken. Zoiets trekt mijn aandacht, en ik zou graag willen dat meer artiesten voor artistieke afbeeldingen kiezen. Was dat bijvoorbeeld
zo geweest, dan was ik dit wederom voorbij gelopen. 'op basis van een beschrijving' da's een goeie, meer dan
gezongen door man<1987 had ik niet geweten. Ik ken dat topic en dat helpt meestal indien er een deel herinnerd wordt van een videoclip. Dit had ik nooit meer teruggevonden, dat het van Matt Bianco blijkt te zijn zou me juist in de verkeerde richting hebben gestuurd. Ik heb van More Than I can Bear inmiddels al meerdere versies gehoord, inderdaad, dat wordt voldoende stof om het een en ander te gaan beschrijven bij het debuutalbum.
Dit was voor mij genoeg om
een collectie van iemand over te nemen zodat ik ook wat over de eerste drie albums kan zeggen en het is me meteen duidelijk waar iedereen het precies over heeft. Zomerdeuntjesgevoel, de bevliegingen van Basia.. nou zeg dat wel, dat is een overdonderend indrukwekkende stem. Ik begrijp volkomen waarom men hier meer van Basia wilden horen, dat wil ik daardoor namelijk ook. Hier wordt ze dan meteen gemist en die nieuwe zangeres kan het gemis niet opvangen. Yeh Yeh blijkt tevens een cover waarmee Matt Bianco niet de eersten waren. Georgie Flame deed het al eens in 1964. Verder vind ik het vervolgalbum in de lijn van het eerste liggen, minus wat originaliteit zoals It's getting late. Er staat aardig wat leuks op, toch vind ik deze al duidelijk een stuk minder vergeleken met de vorige. Een nieuwe More than I can bear staat er in ieder geval niet op.