Chris Brown - Chris Brown (2005)

R&B
Label: Jive

1. Intro (0:57)
  2. Run It! (3:50)

met Juelz Santana

3. Yo (Excuse Me Miss) (3:49)
  4. Young Love (3:38)
  5. Gimme That (3:07)
  6. Ya Man Ain't Me (3:35)
  7. Winner (4:05)
  8. Ain't No Way (You Won't Love Me) (3:24)
  9. Whats My Name (3:52)

met Noah

10. Is This Love? (3:17)
  11. Poppin' (4:25)
  12. Just Fine (3:52)
  13. Say Goodbye (4:50)
  14. Run It! [So So Def Mix] (4:04)

met Bow Wow en Jermaine Dupri

15. Thank You (4:28)
MJ_DA_MAN schreef:
, gezien ik dan mogelijk suïcidaal wordt.

Sterke persoonlijk heb je hoor

avatar van MJ_DA_MAN
Het zegt meer over deze artiest dan over mij .

Pfff, gelukkig maar.

Raekwon the chef
Chris-Brown schreef:
excuse me mr dont mess with Chris Breezy

er bestaat op deze wereld zoiets als een uitgesproken mening.. misschien dat je dat niet ziet door dat bord..

je moet iemand niet beoordelen door 1 of 2 lied lied die je niet leuk vind als je de album koopt snap je wat ik bedoel

ik heb het album gedownload en beluisterd, en ik vind er serieus geen hond aan..

der is niks miss met zijn stem anders had tie geen platencontract

nou, ik denk niet dat die platenmaatschappijen en ik dezelfde mening delen, want als ik de keus had gehad, was dit nooit uitgekomen, snap je wat ik bedoel?

Chris-Brown
jah de platenmaatschapij snapt wat ze uit brengen want de album ging platinum

(jij heb geen verstand)

jammer genoeg is die wel uit gekomen

HATER

avatar van MJ_DA_MAN
Hahaha, wat een opmerking . Dus als je een artiest kritiek geeft, ben je meteen een hater? Ga a.u.b. weg van de site tot dat je volwassen genoeg bent om andersmans te respecteren .

avatar van jowietje
Chris Brown gaat zijn eigen versie van Umbrella (Rihanna) maken. En jaja, heel orgineel gaat die die Cinderella noemen.

rico-bballer
mijn zusje geilt op hem hij was bij Oprah wel een leuke backflip die die deed.

avatar van ferdi2307
voor een broekie van 17 doet ie et niet verkeerd zou zo met em ruilen gekke moves heeft deze man in huis, had wel iets meer verwacht op dit album, zo sterk openen met Run It! en Gimme That, maar die trend zet hij niet echt door op het album.. jammer maar evengoed een goed debuutalbum geworden voor een minderjarig mannetje dat een goeie stem heeft en toevallig ook nog kan dansen..
men zegt de nieuwe Michael Jackson? dat zullen we nog maar zien..

yap

En Die Word Te Erg

Social_Mask
Say Goodbye vind ik eigenlijk wel een goed nummer. Tijdje geleden draade ik dat nummer toch best wel vaak. Nog steeds leuk.
De rest klinkt lekker in het gehoor, teksten zijn natuurlijk niet veel, de beats redelijk. Geef hier..... 2,5* voor. Zijn stem irriteert na een tijdje.

Ben deze ook even aan het downloaden, past in het rijtje van me 'albums - waarvan - ik - niet - snap - waarom - ze - ooit - goed -kunnen-worden'

Social_Mask
Uhu,, niks te doen?

ok... dit is best een lekker album..!! ok, het is niet het beste dat ik ooit heb gehoord, maar toch... ik vind het best lekker. Run it, Yo en Gimme that komen inmiddels wel mijn neus uit.. ik heb ze te vaak gehoord..!! Say goodbye, daarentegen, vind ik wel heel erg mooi en blij fik ook mooi vinden..!! dit is een van die albums die je na een tijdje terug vind ergensachteronderineenkast en die dan toch leuk zijn..!!

0,5
Run It was wel geinig, maar daar houd het ook wel op. Flinterdunne stem, flinterdunne producties en allemaal gemaakt om de massa mee te infecteren. Er is geen greintje muzikaliteit te ontdekken in dit album. Sorry, maar dit gewoonweg troep (net als zijn 2e cd)

Ik heb dit album vluchtig es beluisterd om een oordeel te vellen. Tja, ik vind het allemaal wat te voorgemaakt... Ik vind zijn recenter album dan ook beter, daar doet hij zowat meer wat hij moet doen, hoewel dat nog niet genoeg is. Ik vind het wel goed, er zijn echte goede nummers bij (excuse me miss & run it). Goed ja ik zal niet stemmen omdat ik te kort heb geluisterd... Ik had er ook geen zin in als ik het zo doornam, direct in de vuilbak voor mij... Sorry

Chris-Brown
was een lekker debut voor hem lekker album....

Chriss
Ain't Now Way blijft me nog steeds verassen, hij blijft maar vetter worden

MJ_DA_MAN schreef:

Inderdaad, alleen hij heeft je advies nog niet helemaal door, want bij de page van 'Exclusive' vind je toch nog soortgelijke comments terug.

avatar van chris-brown-fan
Reijersen ,

Volgens mij heb jij gewoon heel veel haat aan Chris Brown.
Kijk eerst naar jezelf voordat je naar een ander kijkt!!!

En Chris Brown kan wel zingen hoor anders zou hij nu niet populair zijn en zouden zijn nummers niet weken achter elkaar op nummer 1 staan !!!

Chris Brown is de best ever !!!

dus NIET HATEN A.U.B !!!

avatar van j.b.b.l
Asjublief zeg,Soulja Boy is ook populair maar talent kan ik niet in hem ontdekken.

MJ_DA_MAN schreef:

Zelfde voor Chris Brown-fan hierboven.

avatar van The Scientist
@chris-brown-fan: Kom op, je moet het kunnen hebben dat mensen hier niks aan vinden. Ook zou je in moeten kunnen zien dat het niet automatisch goede muziek is omdat het op nummer 1 komt.

Tuurlijk mag je het goed vinden, maar besef wel dat jouw mening niet de mening van iedereen is

chris-brown-fan schreef:
Maar dat komt omdat jij geen verstand hebt van muziek.
platenmakers hebben er wel verstand van en daarom hebben ze souljaboys ook een contract gegeven

Fout, platenbazen weten hoe je moet verkopen en weten ook miljoenen tienerzieltjes, o.a. ook die van jou, d.m.v. een bepaalde artiest te winnen. Het is puur zaken doen en heeft weinig meer met muziek te maken.

Raekwon the chef
Deze jongen heeft niet veel in zijn mars naar eigen zeggen. Dit album vond ik behoorlijk matig en de gastoptredens konden daar geen verandering in brengen. Eén van de meest foute (in negatieve zin) producten in de geschiedenis van popmuziek.

Ya Man Aint Me Sicke track

avatar van Kill_illuminati
Ik kon deze kerel vanaf dit album al niet uitstaan, dit geld ook voor z'n vriendje Ne-Yo.

avatar van Pooiertje
chris-brown-fan schreef:
Reijersen ,

Volgens mij heb jij gewoon heel veel haat aan Chris Brown.
Kijk eerst naar jezelf voordat je naar een ander kijkt!!!

Chris Brown is de best ever !!!

dus NIET HATEN A.U.B !!!

Waarom heb ik altijd zo'n moeite om hier niet op in te gaan?

avatar van jordidj1
C.. Ch.. Chr.... Chri.... Chris... Chris B... nee geen chris brown in mijn media player. -mooi zo houden.

avatar van master-rens
Van mij had die gemiddelde stem nog wel een stuk lager mogen zijn.
Waardeloze muziek.