Chris Brown - Chris Brown (2005)

R&B
Label: Jive

1. Intro (0:57)
  2. Run It! (3:50)

met Juelz Santana

3. Yo (Excuse Me Miss) (3:49)
  4. Young Love (3:38)
  5. Gimme That (3:07)
  6. Ya Man Ain't Me (3:35)
  7. Winner (4:05)
  8. Ain't No Way (You Won't Love Me) (3:24)
  9. Whats My Name (3:52)

met Noah

10. Is This Love? (3:17)
  11. Poppin' (4:25)
  12. Just Fine (3:52)
  13. Say Goodbye (4:50)
  14. Run It! [So So Def Mix] (4:04)

met Bow Wow en Jermaine Dupri

15. Thank You (4:28)
0,5
Nieuw R&B sterretje. Een aardige cd, maar ook niet meer als dat. 3 ster.

Relax
Omg zijn stem, hoe iritant kan iemand zingen.
Echt zo'n typische Amerikaanse stem van zo'n zanger.
En kijk dat hoesje ... PIMP HOOR!
Niet, ik heb het album niet, hoeft ook niet maar dit wou ik alweer ff kwijt

Relax schreef:
Omg zijn stem, hoe iritant kan iemand zingen.
Echt zo'n typische Amerikaanse stem van zo'n zanger.
En kijk dat hoesje ... PIMP HOOR!
Niet, ik heb het album niet, hoeft ook niet maar dit wou ik alweer ff kwijt

Dankje he.

Deze hoes klopt ook niet. Dit is de amerikaanse versie van de hoes. De Europese versie zal ik even opzoeken.

Ik ken het album niet, maar van Run It word ik wel nieuwsgierig. Het is een simpel, maar lekker ritmisch nummer.

Electro_

Scheelt dan weer dat Mario GEEN eendagsvlieg is

Electro_
Ow? Vertel?

avatar van musicfriek
Juice schreef:

Laatst een recensie gelezen. Als ik die recensent moet geloven is Run It het enige nr wat de moeite waard is en de rest standaard R&B. Heb zelf net nieuwe single Yo Excuse Me Miss gehoord en dat klinkt dus echt helemaal nergens naar.... Run It vind ik trouwens wel aanstekelijk deuntje.

eazyfan
man wat is Juelz Santana ziemig ik kom er nu pas achter
dat hij op rin it medeed ik weet dat iemand op die stomme
track rapte en dat suckte.hij ging over van werken met The Game naar hoop geven aan zo een pussyzanger.
man wat is Run It stom.zowel op rap&r'n'b-vlak.

avatar van Josje
Ow? Vertel?

ja vertel... horen we nu nog iets van Mario dan?

avatar van jowietje
De nieuwe videoclip, Gimme that ft. Lil' Wayne, is wel vet erg leuk nummer!

avatar van jowietje
Waarom staat Which one met Noah er niet op? is een heel leuk nummertje jammer...

eazyfan
nouja ik geef nog een 1.5 omdat Juelz Santana er in mee
deed en omdat Scott Storch nog productie werk deed.
nouja voor de rest stelde het egt nix voor

Ik vind het echt een super chill album!!
Which one staat op de soundtrack van de nieuwe film van usher. Logisch dat die niet op het album van Chris Brown staat.

avatar van Discoverme
Had graag meer 'Run it' nummers gezien...Te zoetsappig allemaal..jammer

jowietje schreef:
De nieuwe videoclip, Gimme that ft. Lil' Wayne, is wel vet erg leuk nummer!

Inderdaad!Hij doet zo rare danspassen ,dat doet niemand hem na !

|Joël|
Iedereen heeft het hier over Run It maar ik vind Gimme That met Lil´Wayne veel beter.

avatar van Yak
Yak
Zooitje berichten verwijderd, andere verplaatst naar Chris Brown

avatar van Cath
Niet orgineel, geen lekkere stem, afgezaagde onderwerpen. Toch zitten er wel lekkere nummertjes tussen en is het meeste matig. 2.5 ster.

alle liedjes zijn super !!
alleen spijtig dat de remix van gimme that er niet opstaat,
een dikke 5 !!

x-Liez-x schreef:

Inderdaad!Hij doet zo rare danspassen ,dat doet niemand hem na !

haha jah jij kan het niet dus je kan ook niet na doen
maar ik zou ze wel willen leren het zijn goeie moves

Ik gok dat Chris Brown een eendagsvlieg zal worden á la Mario.

Mario komt met een new album, die komt in december uit.

dus Mario of Chris brown hun worden een grote steren geloof me

avatar van wolf
0,5
Laat ik het meteen zeggen: ik vind dit één van de slechtste albums ooit. Ik heb dit album eens een paar keer verplicht moeten beluisteren en nu heb ik er een hekel aan gekregen die ik bij bijna geen enkele andere plaat heb.

Ik haat dit album uit de grond van mijn hart, alleen die cover al: Chris Brown in "pimpuniform". Wat een originele cover! Het cliché wordt weer eens bevestigd, R & B sterren denken dat ze 'pimps' zijn en dat alle 'bitches' (vrouwen dus) aan hun voeten liggen. Ook moeten ze altijd tonen dat ze veel 'Bling'(geld) hebben. Die cultuur haat ik dus. Er zijn jongeren die die cultuur overnemen en er gaan rondlopen als "echte" pimps en elke vrouw een bitch noemen. Kan het nog erger. Zeg niet dat ik weer één van die hiphop haters ben. Ja ik geef het toe, in mijn top tien staat er geen enkele hiphopplaat, maar bijvoorbeeld een Dr. Dré kan ik wel best pruimen.(Ja hij heeft ook soms van die pimpneigingen, maar zijn muziek is tenminste goed.)

Goed nu terug naar Chris Brown. Elke keer als ik hoge jank stem van onze goede vriend hoor, krijg ik braakneigingen. Wat een vreselijke stem! Zelfs de kat van buren die al jaren dood is zong beter. Zijn stem verdient de eerste plaats van pure slechtheid.

Op de tweede plaats staan de lyrics, die weer heel origineel zijn.

"just wanna thank you your more than just a friend with me to the end its not official with out (thank you) I thank you lord I praise you lord
im nothing with out you I just wanna (thank you lord) thank you from my heart right to my soul a cd to my show you make a diffrence thats why (thank you)
I owe it all to you (ooo why) I just wanna"

Uit 'Thank You'

Bij zo'n tekst pink ik een traantje weg, nee niet dat ik geraakt ben door de emotie die er achter zit, maar gewoon omdat het zo slecht is.

Op de derde plaats staan de Clips. Ja, ik weet het dat heeft niet zo veel te maken met deze cd, maar ze bevestigen toch wat ik al dacht over deze 'artiest'. Hij is dus niets waard. Die clip van Gimme That waarin hij een gangster speelt. Hilarisch!

Ik ga nu maar stoppen, anders gaan de Chris Brownfans mij vermoorden. Ik respecteer hun mening, maar bij deze plaat wou ik toch dit bericht plaatsen.

Voor onze goede vriend Chris Brown een 0,5*

Ik gok dat Chris Brown een eendagsvlieg zal worden á la Mario.
mario is alweer terug hoor xD

Chris-Brown
mee eens Mario is terug met zijn new album Go!!

Raekwon the chef
verschrikkelijk joch, wat een irritante stem heeft hij, niet om aan te horen,

heel heel erg verschrikkelijk om naar te luisteren zonder andere mensen te dissen het is niet mijn muziek en had er ook niet aan moeten beginnen. Ondanks dat het dus niet mijn gebied is: als je al van dit soort muziek houd is iemand als neyo bijvoorbeeld al weer vele malen beter. voor mij is dit 1,5*

Raekwon the chef schreef:
verschrikkelijk joch, wat een irritante stem heeft hij, niet om aan te horen,

excuse me mr dont mess with Chris Breezy

je moet iemand niet beoordelen door 1 of 2 lied lied die je niet leuk vind als je de album koopt snap je wat ik bedoel

der is niks miss met zijn stem anders had tie geen platencontract

Chris-Brown schreef:

excuse me mr dont mess with Chris Breezy

der is niks miss met zijn stem anders had tie geen platencontract

Dat laatste is helaas niet altijd het geval

Maar inderdaad niet iemand beoordelen als je niet alles kent.

avatar van MJ_DA_MAN
Chris-Brown schreef:

Alsof de overige nummers dan wel superbriljant zullen zijn als de singles van zo'n ongelofelijk slecht niveau zijn . Ik durf dit album gewoon niet te gaan luisteren, gezien ik dan mogelijk suïcidaal wordt.