Racey - The Best Of (1993)

Rock / Pop
Label: EMI

1. Love's a Riot (3:00)
  2. Such a Night (2:58)
  3. There's a Party Going On (3:10)
  4. Lay Your Cards on the Table (3:11)
  5. She's a Winner (2:49)
  6. Some Girls (3:26)
  7. Lay Your Love on Me (3:17)
  8. Kitty (3:38)
  9. Rah Stateway (3:48)
  10. Boy Oh Boy (2:53)
  11. We Are Racey (3:06)
  12. Fighting Chance (3:47)
  13. Sensational Buzz (3:23)
  14. I Believed You (3:07)
  15. Runaround Sue (3:02)
  16. Hold Me Close (2:44)
  17. Rest of My Life (3:29)
  18. Cry Baby Cry (2:03)
avatar van LucM
Lay Your Love on Me (grote hit in 1979) vind ik nog steeds een leuk nummer vooral vanwege die orgel, Some Girls en Runaround Sue (en cover van Dion) vind ik wat minder. De rest ken ik niet maar ik denk dat daar vooral rockabilly of retro-rock staat (was in rond 1980) zoals de vernoemde singles.

avatar van bikkel2
Ook weer uit de Chinn/ Chapman school . Dit duo melkte het concept van Rock and Roll persiflages tot begin jaren 80 behoorlijk uit . Het begon bij Mud en Racey sloot het af .
Vond ik Mud tot zolang het duurde toch leuker . Deze hadden meer pit en zelfspot . Deze gladjakkers hadden 3 hitjes ( Luc M geeft ze hierboven al weer )
Na een goed jaar was het hypje rond Racey al weer over .
Kort maar krachtig . Lay Your Love On Me is jeugdsentiment en is wel pakkend .