Kutschurft - Medisch Centrum Kutschurft (2003)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Efteling Ellendeling (2:02)
  2. Zeg 'NS AAAAAAAARRGHHH!!! (1:21)
  3. Karbonade Brigade (3:30)
  4. Koning Keizer Kannibaal (1:29)
  5. Metal Is een Mannensport (0:48)
  6. Elke Nacht Schijt in in de Oude Gracht (3:05)
  7. Zo HARD (1:29)
  8. Die Keizersnee Nam Mijn Eetlust Mee (2:35)
  9. Maak Me Gek met Je Doorligplek (9:21)
Sietse
lekkere hoes...

Grindcore?

mmmm..... zoiets

DutchViking
Gezellig hoesje, valt denk ik in dezelfde categorie als deze

DutchViking schreef:
Gezellig hoesje, valt denk ik in dezelfde categorie als deze

lekkere tribute to gut ja mmm hhhha

slaemperayreon
Mag ik eerlijk zijn dat ik het best wel eens ben met Nicolage Rico? Hou hier namelijk ook totaal niet van

Electro_
Het verwondert me niks dat dit is uitgebracht in eigen beheer.

avatar van Hemdale
Binnenkort komt er een nieuwe plaat van Kutschurft uit, genaamd "Kut maar Krachtig"

Check de website.

avatar van VanDeGriend
Hemdale schreef:

Echt ? Wow, ik kan niet wachten

avatar van Eddie
En wanneer komt iemand met iets zinnigs over de muziek die de heren maken.

avatar van Hemdale
Ietwat mindere cd dan de vorige. Meer een soort van combinatie van rock/(death) metal vond ik soms. De vorige was toch echt death metal, hier is het zeker geen pure death metal meer. En erg veel elementen van andere bekendere nummers van bekendere artiesten, waar ik geen namen van ken Ook de teksten vond ik minder, op de vorige was het allemaal iets humoristischer. Ik hoop dat ze met hun komend album toch weer de style gaan doen als van hun eerste cd.

deze cd is echt zo droog. die nederlandse taal van ons is echt ook zo lullig. Maar ja. Het blijft een goede cd, met een paar goeie nr's. het is wel jammer dat het zo verstaanbaar is.

nicolas
die hoes beeurk!

Hemdale schreef:

kut maar krachtig is kort maar krachtig... fantastisch ep'tje

Ja ik weet wat ik wil en ik weet het te halen
Een dooie heeft nooit hoofdpijn en je hoeft niet te betalen

en met Kanus Carnavalsmix als afsluiter

Parabola
Efteling Ellendeling is een geweldig nummer

godlydevil7
niet zo goed als kut maar krachtig, of kutschurft, maar toch ook niet slecht, hoop dat hun nieuwe(die ergens in 2007 uit zou moeten komen) hun EP tenminste overtreft

voor deze 3,5*

lambf
Wel leuk, maar de muziek zelf is een stuk minder, vind het zelfs een beetje saai, een 2,5*

avatar van nuf
nuf
net iets minder dan z'n voorganger, maar ook een prima albumpje

zeg 'ns AAAAARGH vind ik wel heel mooi gevonden

Kwa muziekstijl en perversiteit anders en minder dan voorganger Kutschurft. Desondanks toch nog lekker weg te luisteren en het humorgehalte is weer aanzienlijk hoog. Prachtige cover.

gak
Een lekker album om vaagverstaanbare teksten mee proberen te grunten

avatar van nuf
nuf
punk ?

avatar van Hans Brouwer
Walgelijk , te ranzig voor woorden .

slaemperayreon schreef:

Hans Brouwer schreef:
Walgelijk , te ranzig voor woorden .

Nicolage Rico schreef:
Pfffffff

chrismusic schreef:
meer woorden wil ik hier niet aan "vuil" maken

Kunen ze nou niet eens ophouden met dit soort nutteloze berichten te plaatsen

fastpulseboy
ja,
allemaal watjes

fredpit

Ik lees nu dat het iets anders schijnt te zijn.

Het blijft kut.

slaemperayreon
lambf schreef:

Kunen ze nou niet eens ophouden met dit soort nutteloze berichten te plaatsen

Sorry, ik zal me bij deze dan nog even verontschuldigen voor dit nutteloze berichtje, aangezien ik zelf best wat gewend ben Ik bedoelde meer te zeggen dat ik aan de muziek zelf niet veel aan vind.

avatar van musicfriek
fastpulseboy schreef:
ja,
allemaal watjes

Als je dit hebt, dan ben je pas stoer...
Ik irriteer me mateloos met dit soort toevoegingen, zo totaal nietszeggend!!! Het voegt helemaal niks toe en de hoes en titels zeggen al genoeg. Ik kan de humor er niet van inzien....

lambf
Tsja, mensen willen hier gewoon niet naar luisteren omdat ze het bij voorbaat al goor vinden zodat ze gelijk denken dat de muziek kut is, zonder dat ze de muziek gehoord te hebben

avatar van musicfriek
Tsja, gek he??? Zoals ik al zei, de hoes en titels zeggen al genoeg, dit ga je toch niet serieus nemen??

musicfriek schreef:

Hier sluit ik me volledig bij aan, Normen & Waarden van Premier Balkenende ben ik normaal niet helemaal mee eens... Maar nu..

Mojo Pin
Artistieke vrijheid