Miami Sound Machine - Primitive Love (1985)

Label: Epic

1. Body to Body (3:56)
  2. Primitive Love (4:41)
  3. Words Get in the Way (3:25)
  4. Bad Boy (3:54)
  5. Falling in Love (Uh-Oh) (3:52)
  6. Conga (4:14)
  7. Mucho Money (4:43)
  8. You Made a Fool of Me (2:54)
  9. Movies (2:58)
  10. Surrender Paradise (4:49)
  11. La Conga * (5:59)
  12. Bad Boy [12" Version] * (6:24)
  13. Body to Body [12" Version] * (6:49)
  14. Primitive Love [12" Version] * (6:25)
Marcel²
De bekendste nummers van dit album zijn Words Get in the Way, Bad Boy en Conga. De overige tracks zijn ook goed, waarom vind ik dat, Gloria Estefan heeft een mooi fijne stem om naar te luisteren. Later op haar echte solo albums werd het nog mooier. Deze oudere albums/lps vind ik nu nog altijd leuk om weer eens terug te horen. 3*

madonnagirl3
Best een vrolijk cdtje, vooral Conga & Body to Body zijn mijn favoriet.

avatar van PEN15
Tjonge, wat kan ik me bad boy nog goed herinneren. 25 jaar oud en ik hoor het vandaag nog net zo graag. Daarentegen vind ik Conga een verschrikking, die Latin-achtige nummers kunnen me echt gestolen worden. Mucho Money is ook zoiets, maar dan veel minder erg.

Gelukkig staan er op Primitive Love leuke pop nummers als body2body en de titeltrack, maar ook zachte mooie songs als words get in the way, you made a fool of me and surrender paradise.

De vier extra dance mixes vind ik leuk om er bij te hebben. Voor mij valt Conga valt natuurlijk af, bad boy mix is wel redelijk en de overige twee dance mixen klinken juist vrij goed. Ideaal om op te zetten als er dit jaar geen geschikte zomerhit komt. Ik kan eigenlijk niet eens kiezen wat ik nou het allermooist vind, vandaar een mooi cijfer (ondanks Conga dan)

..en ook even afsluiten met een geel mannetje

avatar van Darkzone
Vroeger als tiener dacht ik dat dit het debuutalbum was van de band.... ?