Mica Levi - Under the Skin (2014)

Score
Label: Milan

1. Creation (2:48)
  2. Lipstick to Void (6:42)
  3. Andrew Void (2:15)
  4. Meat to Maths (2:02)
  5. Drift (7:00)
  6. Lonely Void (3:40)
  7. Mirror to Vortex (2:37)
  8. Bedroom (1:31)
  9. Love (5:11)
  10. Bothy (1:23)
  11. Death (4:40)
  12. Alien Loop (7:20)
Franck Maudit
Na enorm te hebben genoten van de film heb ik van mijn vriendin de soundtrack als cadeau gekregen. Heerlijke -naar mijn oren- minimalisticsche darkambient. Het doet me met momenten ook denken aan de soundtrack van The Shining (en ja, dat is voor mij een positief punt). Ook zonder bijbehorende beelden is de muziek enorm sfeervol, het zuigt jou zo de inktzwarte nacht in. Aanradertje dus voor wie van de donkerdere ambient houdt. En de film kan ik ook aanraden, al moet ik misschien eerder bij de grote broer reclame gaan maken

avatar van ArnoldusK
Ongelooflijk wat muziek met een mens kan doen.
Totaal buitenwereldse, unheimliche muziek.

avatar van BoyOnHeavenHill
Na de superbe film nu deze prachtige sfeermuziek, met een briljant centraal thema gebaseerd op drie onheilspellende vioolnootjes en kale percussie, maar ook een mooie desolate liefdesmelodie. Superbe.

avatar van tbouwh
Heerlijke dark ambient score, die als enige nadeel met zich meedraagt dat de herhaling troef is voor de mij onbekende Mica Levi. Werkt het best als onderhuids spanningsveld onder de (overigens fantastische) film.